Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

iwka 10:25, 30 lis 2015

ja tez miałam problem z O. ale jest już dobrze piękne pierniczki moje jeszcze leżą golutkie
Dominika11 10:32, 30 lis 2015

iwka napisał(a)
ja tez miałam problem z O. ale jest już dobrze piękne pierniczki moje jeszcze leżą golutkie
to może coś z serwerem było nie tak, albo z czymś tam wazne, że działa to ubieraj je
Iggia 10:44, 30 lis 2015

Domi, pierniczki - super
Ja się zastanawiam czy piec, bo u mnie dzieci będą dopiero w same święta, więc nie wiem czy jest sens, zwłaszcza, ze ja słodkiego nie jem, a poza tym nie potrafię tak ładnie dekorować
Dominika11 10:50, 30 lis 2015

Iggia napisał(a)
Domi, pierniczki - super
Ja się zastanawiam czy piec, bo u mnie dzieci będą dopiero w same święta, więc nie wiem czy jest sens, zwłaszcza, ze ja słodkiego nie jem, a poza tym nie potrafię tak ładnie dekorować
Dziękuję Aga
upiec zawsze możesz, pierniczki mogą przeciez postać A z dekoracją spokojnie dasz radę
Iggia 10:53, 30 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
Dziękuję Aga
upiec zawsze możesz, pierniczki mogą przeciez postać A z dekoracją spokojnie dasz radę

Dominika11 11:03, 30 lis 2015

wczoraj pojechałam do siebie, trochę pospacerowałam po ogrodzie, choć kolorki już nie te, drzewa i krzewy już praktycznie bez liści i listków, widać jesień, w sumie już nadchodzącą zimę, ale było i tak super
11:12, 30 lis 2015
Dominika11 napisał(a)
wczoraj pojechałam do siebie, trochę pospacerowałam po ogrodzie, choć kolorki już nie te, drzewa i krzewy już praktycznie bez liści i listków, widać jesień, w sumie już nadchodzącą zimę, ale było i tak super

bycie Ogrodnikiem sprawia,że cieszymi się przyrodą o każdej porze roku-ja tak mam Lubię nawet zime w ogrodzie-gdy świeci słoneczko i skrzy sie śnieg i tak pieknie widać fakturę bezlistnych gałęzi a derenie mienią się kolorami
Pewnie że zima nie umywa się do innych pór roku ale mając odpowiednio dobrane rośliny także i zimą ogrody mogą nas cieszyć
Dominika11 11:24, 30 lis 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

bycie Ogrodnikiem sprawia,że cieszymi się przyrodą o każdej porze roku-ja tak mam Lubię nawet zime w ogrodzie-gdy świeci słoneczko i skrzy sie śnieg i tak pieknie widać fakturę bezlistnych gałęzi a derenie mienią się kolorami
Pewnie że zima nie umywa się do innych pór roku ale mając odpowiednio dobrane rośliny także i zimą ogrody mogą nas cieszyć
zgadzam się w 100%
kasja83 11:38, 30 lis 2015

Dominika11 napisał(a)

Matko ale pyszności!Aż mi zapachniało.Ja-wstyd się przyznać- jestem kulinarny leniuch,ale też na moją obronę dorzucę, że przy pracy i dwójce małych dzieci-czasami nie mam siły na nic ponad podstawowe czynności domowe. A tu na wiosnę jeszcze mój ugór czeka
Dominika11 11:40, 30 lis 2015

Kasjo spokojnie, dzieci podrosna i będziesz dawać radę, własnie dla nich A jak to okresliłaś ugór - też okiełznasz, spokojnie