Dominika, jak ci się sprawdzają te czerwone kule w ogrodzie? Planowałam kupić takie tylko białe... Bardzo dużo pracy włozyłaś w swój ogród ... życzę dalszej wytrwałości i twórczych pomysłów Pozdrawiam ... Takie małe, a cieszy ...
Dzięki bardzo za takie fotki, na nich widać ile pracy włożyłaś w ten kawałek Twojego królestwa
Pięknie się napracowałaś, a z efektów będziesz się cieszyć z każdym rokiem coraz bardziej......chyba, że przeprowadzisz jakieś rewoluje
Dziękuję Aniu, bo to dzięki Tobie widac te różnice - dobrze było zrobic takie zestawienia jak było rok temu, a jak jest teraz nawet o tym nie pomyślałam
osobiście o wiele bardziej podoba sie to co jest teraz niż było wcześniej, uważam, że jednak ta "górka" była za wielka, a teraz jest dla mnie jak w sam raz
ojjj kochana nie planuję większych zmian przez najbliższe co najmniej 10 lat - jak na razie wystarczy mi to
a faktycznie będę się cieszyć z każdym rokiem jak będzie wszystko rosło i na wiosnę będą nowe przyrosty, już w sumie w tym roku cieszyłam się jak głupi do sera, jak rosło