Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

AgnieszkaW 22:23, 17 cze 2014

Pospacerowałam tajemniczymi ścieżkami i pozazdrościłam tak dużej przestrzeni, ale zaraz się zreflektowałam, no bo jak obrobić taaaką przestrzeń? Jagódko, jak Ty to robisz?
PERKA 22:24, 17 cze 2014

Jagoda, przecudnie, chciałabym się u Ciebie zgubić i tydzień "nie móc" odnaleźć drogi, potem byś mnie wygoniła ale co bym pooglądała... hehe!
Jag_58 12:34, 18 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Pospacerowałam tajemniczymi ścieżkami i pozazdrościłam tak dużej przestrzeni, ale zaraz się zreflektowałam, no bo jak obrobić taaaką przestrzeń? Jagódko, jak Ty to robisz?

Aga cieszę się ,ze pospacerowałaś i zapraszam do dalszych odwiedzin ogród duży to i pracy nie mało ,ale najgorzej wiosną ,żeby to wszystko ogarnąć ,bo jednak bylin mam sporo a one wymagają czyszczenia ,ale potem to juz idzie lato to już raczej sama przyjemność ,mało chwastów bo byliny rozrośnięte robia swoje i tak do zimy a potem to już wiesz pozdrawiam serdecznie i tak codziennie jestem u Ciebie na dobranocce
Jag_58 12:38, 18 cze 2014

PERKA napisał(a)
Jagoda, przecudnie, chciałabym się u Ciebie zgubić i tydzień "nie móc" odnaleźć drogi, potem byś mnie wygoniła ale co bym pooglądała... hehe!

Gosia zapraszam ,możesz tydzień i dwa u mnie buszować ,aż Ci sie nie znudzi ,a wyganiac na pewno nie będę ,bo bardzo lubię odwiedziny i gości pozdrówka , a i u Ciebie jestem codziennie
marta_d 12:52, 18 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

fantastyczny zakątek idealne miejsce w upalne dni, trawy piękne no i dojrzałam Red Barona - jedna z ulubionych
Jag_58 14:19, 18 cze 2014

marta_d napisał(a)

fantastyczny zakątek idealne miejsce w upalne dni, trawy piękne no i dojrzałam Red Barona - jedna z ulubionych

Marta faktycznie w upalne dni tam panuje przyjemny chłód miskanty mam ładne ale Red Baron u mnie kiepski , w tym roku posadziłam jeszcze go w inne miejsce zobaczę czy tam będzie mu lepiej ,na forum widziałam zdecydowanie ładniejsze okazy
Katkak 14:47, 18 cze 2014

Jagódko wciąż zaskakujesz nowymi, ślicznymi miejscami w swoim ogrodzie Ta wierzba wprowadza taki fajny, romantyczny nastrój. Pięknie jak wszędzie u Ciebie
Jag_58 15:04, 18 cze 2014

Katkak napisał(a)
Jagódko wciąż zaskakujesz nowymi, ślicznymi miejscami w swoim ogrodzie Ta wierzba wprowadza taki fajny, romantyczny nastrój. Pięknie jak wszędzie u Ciebie

Kasiu mam nadzieję ,że jeszcze czymś zaskoczę wierzba fajna ,ale bardzo żarłoczna pod względem wody rośnie pod nią jedynie bohaterski barwinek mam 2 takie wierzby a korzenie sięgają daleko ale fakt nastrój to one potrafią wyczarować
Katkak 19:46, 18 cze 2014

Jaguś niech sobie piją tyle wody ile chcą, ale urody nikt im nie odmówi . Masz tyyyyle miejsca na inne rośliny, że niech sobie rosną zdrowo . Jak byłam małą dziewczynką to huśtałam się na gałęziach takich wierzb
Jag_58 20:30, 18 cze 2014

Katkak napisał(a)
Jaguś niech sobie piją tyle wody ile chcą, ale urody nikt im nie odmówi . Masz tyyyyle miejsca na inne rośliny, że niech sobie rosną zdrowo . Jak byłam małą dziewczynką to huśtałam się na gałęziach takich wierzb

Kasiu ja je też uwielbiam podobnie jak brzozy ,których myślę ,ze mam 50 ,ale muszę je policzyć ta są drzewa naszego polskiego krajobrazu i naszego dzieciństwa ,dlatego je tak kochamy