Kasiu 5200, i ma 15 lat , jest gdzie poszaleć ,ale wiesz jak rabaty masz już takie docelowe to zostaje ale je całkowicie przemeblowac co nie jest łatwe ,albo poszerzyć co w moim przypadku jest łatwiejsze i małe przemeblowanie
Kasiu woda jest fajna i zawsze polecam nawet w małych ogródkach choćby w formie kamienia czy wodotrysku ze ściany ,moze o tym pomyślisz czytałam u Ciebie ze tawline posadziłaś aby zakryć płot betonowy i dobrze ,ale uwazaj na niego ja milin od dołu ogołacam i zostawiam mu tylko koronę ,jak bedzie kwitł wstawię fotki pozdrówka i działaj
o matko...jakbym miala urzadzic taki ogrod to bym chyba umarla
zwlaszcza z moja niecierpliwoscia...
kilka roslinek mialam na jesieni posadzonych ale tak naprawde robie ogrod od konca marca, bo wiekszosc z tych roslinek posadzonych w zeszlym roku już w tym roku przesadzilam, niektore nawet 2 x
wiec w sumie robie ogrod 3 miesiace
wiekszej powierzchni sobie nie wyobrazam...
Kasiu dałabyś radę,wierz mi ,powoli byś to ogarnęła ja też przesadzałam ,u mnie nie było roku zebym czegos nie przesadzała .....derenia kanadyjskiego niestety nie mam mam derenia kousa ,ale to sa zupełnie dwie róże rośliny
Nenufary jak piękny obraz. Podglądam trojeść. Dostałam nasiona, a potem nie znalazłam rośliny, coś wyrwałam jako chwast, a w tym roku wyrosły podobne liście jak u Twojej trojeści. Już się cieszę, bo chyba ładna z niej roślinka, tak się u Ciebie przynajmniej zaprezentowała. Pozdrawiam Jagódko.