Witaj Weroniko ,bardzo się cieszę ,ze nenufary się podobają Trojeść w początkowej fazie wzrostu można faktycznie pomylić z chwastami , roślinka jest bardzo dekoracyjna i jak dla mnie ma super kolor pozdrawiam serdecznie i na pewno wpadnę do Twojego ogrodu miłego dnia
Jaguś lilie wodne zapierają dech w piersiach, a żabcia faktycznie śliczniusia . A ile mają Twoje limki? Ja sadziłam w zeszłym roku na jesieni. Na wiosnę przycięłam, ale moje przynajmniej o połowę niższe są i w ogóle mniej okazałe. Co do okazałości wiem, że są jeszcze młodziutkie, ale co do wysokości to wydaje mi się, że powinny być wyższe.
Kasiu lilie faktycznie w tym roku piękne a żabka najczęściej daje nura do stawu za to Ty masz żabki na okrągło do oglądania
Kasiu ja moje limki sadziłam wiosna 2012 r ,w tym roku ładnie poszły w tym roku kupiłam vanilie na razie nie są za duże ,ale myślę że w przyszłym roku po przycięciu powinny ruszyć , Kasiu w przyszłym roku na pewno Twoje będą równie duże pozdrówka
Bożenko ,ale ile Ty masz kochana roślin i to jakich pięknych , zdjęcia ze spotkania oglądałam kilka razy ,nawet mój M był zachwycony ,a nie zdarza mu sie to często wiesz ciągle w sprzedaży są nowości i człowiek ciągle by cos kupował ,ale nie da rady miec wszystkiego zakupy niestety wiążą sie najczęsciej z lataniem po ogrodzie i myśleniem gdzie to posadzić ,przynajmniej tak jest w moim przypadku dlatego ja już za dużo nie kupuję i tak muszę ogarnąć to co mam pozdrawiam serdecznie
Jagódka, zycze miłego dnia
Wczoraj nie wpadłam bo czasowo było ciężko
Ale stronice już przeleciałam
Tak masz rację wszystkiego mieć nie można. Ja teraz tylko kupuję gdy mi coś wypadnie i jak jest "dziura", którą trzeba uzupełnić
Lilie robią wrażenie !!!!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia