Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

akanta 23:37, 06 lip 2014

Wpadłam i na pierwszy rzut oka myślałam ,że jakąś nową cz. ogrodu pokazujesz,ale doczytałam.Pewnie córcia ma zdolności po tobie i z twoich doświadczeń ogrodowych korzysta ,będzie jej łatwiej.Piękny mur i już duże drzewa to już sporo jak na początek.Pozdrawiam Jagódko i życzę zdrówka maluszkowi i dziadkom ,bo zajęć przybyło.
asiach 08:16, 07 lip 2014

Miłego dnia Jagódka!
Katkak 08:20, 07 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
Gosiu dla Ciebie tworzący sie dopiero ogród mojej córki

Córka może być spokojna, jeśli chodzi o tworzenie ogrodu chyba nie mogła wymarzyć sobie lepszego projektanta i doradcy jak mama . Zresztą już jest pięknie i baaardzo interesująco.
Jag_58 10:10, 07 lip 2014

PERKA napisał(a)

Bezobsługowa - to mi się podoba! Czy byłaby szansa na kilka tych obłamanych gałązek ? Oczywiście chodzi mi o "szczepki" czy jak to się nazywa w różach... pokryję koszty przesyłki? Chętnie się podzielę czymś co mam - ale co ja tam mam?... U ciebie takie cuda, ale jak coś wypatrzysz.... daj cynka.

Gosiu bardzo chętnie się` `z Tobą podzielę ,ale czytam ,ze powinno sie odciąć gałązkę w czerwcu ,lub poźniej we wrześni ,decyzja należy do Ciebie ,obawiam się czy w tym roku nie jest już za późno tym bardziej ze wegetacja była bardzo wsześnie .przesyłam link odnośnie rozmnazania róż
http://www.oczarjk.pl/index.php?act=261/
Gosiu cieszę sie ,że cos podpowiadam Gosiu nogi żeliwne mozna kupić na A lub przesyłam link http://rurarz.com.pl/ozdobne.html może coś wypatrzysz bo maja dość bogata ofertę pozdrawiam ,buziolki
Jag_58 10:18, 07 lip 2014

Katkak napisał(a)

Córka może być spokojna, jeśli chodzi o tworzenie ogrodu chyba nie mogła wymarzyć sobie lepszego projektanta i doradcy jak mama . Zresztą już jest pięknie i baaardzo interesująco.

Kasiu dziękuję jesteś milutka pomagam jak mogę ale tam teren strasznie zachwaszczony i trochę czasu minie ,zeby było ładnie ,ale cieszymy się tym co juz jest zrobione a zroku na rok będzie piękniej buziaki x2
Jag_58 10:24, 07 lip 2014

akanta napisał(a)
Wpadłam i na pierwszy rzut oka myślałam ,że jakąś nową cz. ogrodu pokazujesz,ale doczytałam.Pewnie córcia ma zdolności po tobie i z twoich doświadczeń ogrodowych korzysta ,będzie jej łatwiej.Piękny mur i już duże drzewa to już sporo jak na początek.Pozdrawiam Jagódko i życzę zdrówka maluszkowi i dziadkom ,bo zajęć przybyło.

Aniu ,zebys wiedziała teraz na O jestem z doskoku lub wieczorkiem bo mam wnusia u siebie ,ale dla mnie to sama radość i szczęście córka sama dużo wymyśla ja jej troche podpowiadam ,sadzę roślinki ,ale chcę ,zeby to było jej dzieło i jej M .pozdrawiam Aniu serdecznie zaglądam do Ciebie ale nie zawsze piszę ,ale jestem na bieżąco buziaki dla Agusi
Jag_58 10:27, 07 lip 2014

asiach napisał(a)
Meble świetne, teren to niezłe wyzwanie. Na brak cienia nie będzie córka narzekać
Zapowiada się interesująco !!!!
Pozdrawiam niedzielnie

Asiu co do wyzwania to sie nie mylisz bo na tym terenie ludzie zrobili sobie wysypisko ,no to juz rozumiesz pracy było po pachy ,ale jakość teren został opanowany i w miarę uporządkowany teraz juz z górki Buziaki Asiu i miłego dnia ,napiszę wieczorkiem
Aha ,mebelki wypatrzyła na A
bartek_luberda 21:22, 07 lip 2014

Wyjazd Super udany Całe 7 zł na rośliny wydałam Miałam zamiar dzisiaj w szkółce zaszaleć to była zamknięta potem kwiaciarnia również zamknięta i jeszcze towar kiepski kupiłam do sklepu Na wyjeżdzie ładne buty sobie kupiłam
Jag_58 22:03, 07 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
Wyjazd Super udany Całe 7 zł na rośliny wydałam Miałam zamiar dzisiaj w szkółce zaszaleć to była zamknięta potem kwiaciarnia również zamknięta i jeszcze towar kiepski kupiłam do sklepu Na wyjeżdzie ładne buty sobie kupiłam

Beatko to żes zaszalała ale z tego wnoszę ,ze albo nie było tego co szukasz albo ceny niewspółmiernie wysokie fajnie ,ze chociaz buty się fajne trafiły ,zawsze to coś buziaki
bartek_luberda 22:09, 07 lip 2014

Ceny normalne ja taki sknerus jestem Mój mąż mówi że mój przypadek powinien być w encykloppedii