Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 22:37, 09 lip 2014

GorAna napisał(a)
Jagódko, liliowce cudnej urody wychylają się z rabat
Pozdrawiam

Aniu uwielbiam liliowce ,były one jednymi z pierwszych w moim ogrodzie ,wtedy nie było jeszcze takiego wyboru w szkółkach ,ale w tym roku nabyłam 3 następne odmiany pozdrówka
Jag_58 22:42, 09 lip 2014

marta_d napisał(a)

piękne są te pysznogłówki, zadam głupie pytanie, ale czy to bylina?

Marta wcale nie głupie pytanie po prostu nie znasz na nie odpowiedzi ,a tu takie pytania zadajemy tak to jest bylina i bardzo wdzięczna bo rozrasta się podziemnymi rozłogami tak ,ze po pewnym czasie robi sie jej sporo ,ale nie jest ekspansywna . Ja mam w dwóch kolorach ,jeszcze jasny wrzos ,ale jeszcze nie kwitnie ,jak będzie wstawię fotki Jak chcesz prześle Ci sadzoneczki ,jak będe robiła paczuszke do Ciebie
Jag_58 22:44, 09 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Juki i liliowce pięknie zakwitły Pozdrawiam Jagódko

Aga dzięki faktycznie wszystko bujnęło kwiatem buziaki
Jag_58 22:55, 09 lip 2014

fotka z wczoraj ,dzisiaj polało z nieba

rozpław sercowaty

marta_d 08:11, 11 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Marta wcale nie głupie pytanie po prostu nie znasz na nie odpowiedzi ,a tu takie pytania zadajemy tak to jest bylina i bardzo wdzięczna bo rozrasta się podziemnymi rozłogami tak ,ze po pewnym czasie robi sie jej sporo ,ale nie jest ekspansywna . Ja mam w dwóch kolorach ,jeszcze jasny wrzos ,ale jeszcze nie kwitnie ,jak będzie wstawię fotki Jak chcesz prześle Ci sadzoneczki ,jak będe robiła paczuszke do Ciebie

no jeśli to nie problem, to jakąs malutką sadzonkę, skoro piszesz, że się rozrasta, a Ty zastanów się proszę co byś chciała ode mnie, żurawki, hosty, kanny, kalie??.... Pozdrowienia
Jag_58 09:20, 11 lip 2014

marta_d napisał(a)

no jeśli to nie problem, to jakąs malutką sadzonkę, skoro piszesz, że się rozrasta, a Ty zastanów się proszę co byś chciała ode mnie, żurawki, hosty, kanny, kalie??.... Pozdrowienia

Martuś zastanowię się i na pewno coś sobie wybiorę miłego dnia
Katkak 09:57, 11 lip 2014

Jagódko wciąż uczę się czegoś nowego w Twoim ogrodzie - dziś np. poznałam panią pysznogłówkę . Ale fajowa, taki urocze czochradełko . I mam następne chciejstwo na liście, a mój mały ogródeczek będzie to musiał wziąć na klatę .
asiach 10:52, 11 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
fotka z wczoraj ,dzisiaj polało z nieba

rozpław sercowaty

Fotki jak zwykle zachwycają
A wiadomość o polaniu z nieba cieszy
Pozdrawiam cieplutko
P.s. U nas żar z nieba, w pracy +27 , wczoraj tylko grzmiało
grazyna 14:17, 11 lip 2014

Ależ masz pięknie
Jagódko, Twój tytuł wątku pasuje i do mojego ogródka, ja też
ciągle coś zmieniam (niekoniecznie na lepsze ) i za każdym przeciążeniem kręgosłupa mówię dość! Po zimie wraca energia i ponownie ksocki latają

W nicku masz 58 - rok urodzenia ?

Masz cudowny ogród, masę ławeczek zapraszających do odpoczynku, całą sforę psiaków i kotków , eMa zdolnego i pracowitego, murek z cegły jest rewelacyjny, ach całość jest the best. Nic zmieniać już nie musisz! Jest wszystko na tip top. A na marginesie mam fajną różę o nazwie Tip-Top

Pozdrawiam
Jag_58 18:28, 11 lip 2014

Katkak napisał(a)
Jagódko wciąż uczę się czegoś nowego w Twoim ogrodzie - dziś np. poznałam panią pysznogłówkę . Ale fajowa, taki urocze czochradełko . I mam następne chciejstwo na liście, a mój mały ogródeczek będzie to musiał wziąć na klatę .

Kasiu bardzo chętnie wyślę Ci siewki pysznogłówki jak będe wysyłać inne roślinki do Ciebie mam zapisane