Aniu dzięki dzisiaj wstawię trochę fotek ,więc zapraszam chociaż Ty nieczasowa usprawiedliwiona co do skojarzeń wszystkiemu winny Kondzio można przynajmniej sie pośmiać i spojrzeć na ogród z innego punktu widzenia pozdrawiam serdecznie i życzę dużo sił przy budowie
Jagódko u mnie dziś żar niemiłosierny leje się z nieba, chyba się nie zmuszę, żeby teraz gdzieś wyjść . Ale z samego rana na ryneczku przy okazji zakupów kupiłam takiego fajnego żółto-białego łubina . My dziś grillujemy z przyjaciółmi . Pozdrawiam
Kasiu ,uwazaj na siebie ,dzisiaj lepiej w domku niestety ja nie mam szczęscia na rynku kupić łubina ,bo pani która miała mówi ,ze dopiero będzie miała jesienią poczekam co się odwlecze to nie uciecze Kasiu miło spędzonego czasu z przyjaciółmi zyczę,przyjemnego grillowania
Jagoda, ty masz chyba perukowce ?
Wiesz może dlaczego Purple robi się zielony ?
Dolomitu dosypac czy nawoz ? Czy coś innego ?
Zrobił się taki od 2-3 tyg
Kasiu ja mam perukowca ,ale mój nawet peruk nie ma ,jakiś męski typ co do liści to kiedyś czytałam ,ze często zdarzają sie mieszańce i ta cecha jest mało stabilna i latem zielenieją ,szczególnie jak są w cieniu na pewno lubią ziemie z zawartościa wapnia więc dolomit jak najbardziej wskazany Kasiu Ty masz go pierwszy rok ,czy wcześniej coś takiego sie działo ???