Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

asiach 21:14, 22 lip 2014

U Ciebie wszystko takie świeże - zielone - zero oznak upału.
U mnie podlewanie codzienne, hortensje są sparzone, w pomidorach ziemia jak skorupa, a reszta tak sobie. Tylko trawa jakoś się trzyma
Pozdrawiam ciepło
Katkak 21:24, 22 lip 2014

Jagódko wnusio rzecz święta . Ale się chłopak wyszaleje w takim ogrodzie . Wieczorkiem pewnie bateryjka szybko pada i zasypia w 5 minut . Ogród jak zwykle czaruje i uwodzi, a tą hortką Variegata mnie zaskoczyłaś . Buziaczki.
Jag_58 21:31, 22 lip 2014

asiach napisał(a)

Boże (mówią, żeby nie wzywać Boga nadaremno - ale w tym przypadku to nie jest nadaremno) - jaka ta ławeczka jest śliczna
Też bym taką chciała - czyli wiem o czym teraz marzę - a że marzenia się spełniają to i ja od dzisiaj zaczynam marzyć
Pozdrawiam ciepło

Asiu wielkie dzięki ławeczka jest fajna i wygodna Asiu od czego sa marzenia ,trzeba je spełniać a na pewno będziesz zadowolona moze razem wypijemy na niej kawkę ,ale sie rozmarzyłam
Asiu u nas tak sucho ,ze lepiej nic nie mówić mój M wstaje o 4lub 5 i podlewa ,inaczej juz byłby popiół ,czekamy z nadzieja na deszcz ,dobrze ,ze mamy własna studnie bo byłaby klapa buziaki
Jag_58 21:35, 22 lip 2014

Katkak napisał(a)
Jagódko wnusio rzecz święta . Ale się chłopak wyszaleje w takim ogrodzie . Wieczorkiem pewnie bateryjka szybko pada i zasypia w 5 minut . Ogród jak zwykle czaruje i uwodzi, a tą hortką Variegata mnie zaskoczyłaś . Buziaczki.

Kasiu faktycznie ma gdzie biegać i wtedy jestem zadowolona ,ze mamy duży ogród dzisiaj troche marudny na ząbki ,ale trzeba to jakoś przeżyć ,buziaki
asiach 08:25, 23 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu wielkie dzięki ławeczka jest fajna i wygodna Asiu od czego sa marzenia ,trzeba je spełniać a na pewno będziesz zadowolona moze razem wypijemy na niej kawkę ,ale sie rozmarzyłam
Asiu u nas tak sucho ,ze lepiej nic nie mówić mój M wstaje o 4lub 5 i podlewa ,inaczej juz byłby popiół ,czekamy z nadzieja na deszcz ,dobrze ,ze mamy własna studnie bo byłaby klapa buziaki

Juz jestem w pracy więc krótko - buziaki na dzień dobry
Jeeli chodzi o kawę nie mówię nie tylko nie wiem kiedy uda się : ale kiedyś na pewno
Co do deszczu wczoraj spadło w dnocy 5kropel na metr kwadratowy - to chyba starczy - ha ha ha. Dzisiaj znowu w ruch pójdą węże
Pozdrawiam słonecznie - pali od rana (w biurze +28 oby wytrzymać do 16)
marta_d 09:53, 23 lip 2014

piękne zdjęcia pozdrowienia dla wnuczka
iwonaal 13:37, 23 lip 2014

My też mamy studnię i chyba w przyszłym roku trzeba będzie zacząć z niej wreszcie korzystać, tylko pompę nabyć. A ławeczka, to też moje marzenie jak Asi.
Jag_58 16:51, 23 lip 2014

marta_d napisał(a)
piękne zdjęcia pozdrowienia dla wnuczka

Martuś dzięki wnuczuś odwzajemnia pappapa
Jag_58 16:59, 23 lip 2014

iwonaal napisał(a)
My też mamy studnię i chyba w przyszłym roku trzeba będzie zacząć z niej wreszcie korzystać, tylko pompę nabyć. A ławeczka, to też moje marzenie jak Asi.

Iwonka bez studni nasz ogród nie istnieje ,my tyle podlewamy ,ze z korzystając z sieci poszlibyśmy z torbami jak masz studnię to warto ja uruchomić i korzystać jeśli ławeczka jest Twoim marzeniem to mus marzenie spełnić: Iwonko może i u Ciebie kiedys posiedzimy na niej popijając kawkę pozdrówka
iwonaal 18:28, 23 lip 2014

Zapraszam nawet na pieńki póki co.