Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

asiach 02:02, 17 lip 2014

Jagódka, Ty to masz co pokazywać - tak duża zadbana działka tylko pozazdrościć i prywatny mini lasek masz Śliczny można poczuć się jak na grzybobraniu. Ściółka, szyszki tylko wypatrywać kurek a później podgrzybków
Takie klimaty bardzo mnie się podobają - są śliczne
A z jarzębiną porozmawiaj, żeby troszeczkę odpuściła toż to my chcemy jeszcze lata
Pozdrawiam ciepło
Kasya 05:40, 17 lip 2014

Gdybym miała taki ogród to chyba nie musiałabym nigdzie wyjeżdżać
Jag_58 09:24, 17 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
Się tu dzieje Zgorszyłam się Pozdrawiam

Beatko ,ja też ,ale też przy okazji się uśmiałam w końcu to tylko natura ,pozdrawiam serdecznie
Jag_58 09:32, 17 lip 2014

asiach napisał(a)
Jagódka, Ty to masz co pokazywać - tak duża zadbana działka tylko pozazdrościć i prywatny mini lasek masz Śliczny można poczuć się jak na grzybobraniu. Ściółka, szyszki tylko wypatrywać kurek a później podgrzybków
Takie klimaty bardzo mnie się podobają - są śliczne
A z jarzębiną porozmawiaj, żeby troszeczkę odpuściła toż to my chcemy jeszcze lata
Pozdrawiam ciepło

Asiu dzięki ten mini lasek to w obiektywie nawet duży , a tam raptem 6 sosenek z tym ,że wiekowych 15 letnich jeszcze tam grzybka nie znalazła moze to wina bardzo grubej warstwy kory (10-15cm ) ?? bo mam jeszcze w innym miejscu jedna sosnę w trawie i tam mam co roku maślaki

Jarzębine przemawiałam do rozumu ,ale ona jakby nie rozumiała co do niej mówię no cóż.....czas płynie nieubłaganie buziaki ,miłego dnia Asiu ,monitoruj jodełkę i przekazuj info
Jag_58 09:36, 17 lip 2014

Kasya napisał(a)
Gdybym miała taki ogród to chyba nie musiałabym nigdzie wyjeżdżać

Kasiu i tu jest mały kłopot ,bo mój M właśnie przez ten ogród nigdzie nie chce wyjeżdżać stwierdził ,ze tu ma wszystko ,i wodę i trawę i kwiatki a jemu wiecej do życia nie potrzeba jak sie uprę to góra na tydzień go gdzieś wyciągnę i tak to wygląda pozdrawiam serdecznie
Katkak 10:14, 17 lip 2014

Pod brzozami... fajnie to brzmi. A ja tu kombinuję co tu zrobić, żeby jedną upchnąć . Ale nie narzekam, bo ważne, że w ogóle mam ogródek . I jest w nim wszystko czego potrzebuję: miejsce do biesiadowania, huśtawka, piaskownica i trampolina (niekoniecznie dla mnie ), niewielki warzywnik, trochę kwiecia i ukochanych roślin . Także absolutnie nie narzekam .A kiedyś zrobimy sobie jeszcze jakiś element wodny, choćby nawet najmniejszy , ale to z naciskiem na kiedyś . Także mam wszystko czego do szczęścia potrzeba. Choć człowiek taka bestia, że zawsze chce więcej, ale dobrze, że jest tyle ile jest . Pozdrawiam Jagódko .
Jag_58 10:41, 17 lip 2014

Katkak napisał(a)
Pod brzozami... fajnie to brzmi. A ja tu kombinuję co tu zrobić, żeby jedną upchnąć . Ale nie narzekam, bo ważne, że w ogóle mam ogródek . I jest w nim wszystko czego potrzebuję: miejsce do biesiadowania, huśtawka, piaskownica i trampolina (niekoniecznie dla mnie ), niewielki warzywnik, trochę kwiecia i ukochanych roślin . Także absolutnie nie narzekam .A kiedyś zrobimy sobie jeszcze jakiś element wodny, choćby nawet najmniejszy , ale to z naciskiem na kiedyś . Także mam wszystko czego do szczęścia potrzeba. Choć człowiek taka bestia, że zawsze chce więcej, ale dobrze, że jest tyle ile jest . Pozdrawiam Jagódko .

Kasiu jak czytam co napisałaś to tak sobie myślę ,ze rzadko spotyka się takie osoby i to w tak młodym wieku ,zeby były tak zadowolone z tego co mają,Ty tak pięknie piszesz o swoim ogródeczku ,tyle serca i uczucia wkładasz w to wszystko ,ze jestem pod wrażeniem .Dzisiaj kiedy pieniądz rządzi światem i człowiekiem ,spotkać takie osoby ( na forum kilka jeszcze takich osób jest: ) to naprawdę rzadkość i bardzo sie cieszę ,ze Cie poznałam Kasiu pozdrawiam cieplutko ,miłego dnia ,buziaki x2
marta_d 10:53, 17 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Martuś milutka jesteś ,dziękuje :faktycznie mam gdzie poszaleć ,roboty mi nie zabraknie

roboty na pewno, ale jaka satysfakcja dziś szukałam przy szałwii czy czasem nie wysiały się same, i nie wiem dlaczego, ale nie Agnieszka pisała, że ma pełno siewek, nawet specjalnie zostawiłam kilkanaście kłosów przekwitniętych w nadziei, że w końcu się pojawią.. te nasionka takie małe bo nasionka zbiera się z tych kłosów przekwitłych ?! już sama zgłupiałam!
Jag_58 11:46, 17 lip 2014

marta_d napisał(a)

roboty na pewno, ale jaka satysfakcja dziś szukałam przy szałwii czy czasem nie wysiały się same, i nie wiem dlaczego, ale nie Agnieszka pisała, że ma pełno siewek, nawet specjalnie zostawiłam kilkanaście kłosów przekwitniętych w nadziei, że w końcu się pojawią.. te nasionka takie małe bo nasionka zbiera się z tych kłosów przekwitłych ?! już sama zgłupiałam!

Martuś spokojnie na pewno sie pojawią tak nasionka są z tych kłosów jak nie pojawia sie teraz to na wiosnę na pewno buziolki i nie przejmuj się
Donia72 11:58, 17 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu i tu jest mały kłopot ,bo mój M właśnie przez ten ogród nigdzie nie chce wyjeżdżać stwierdził ,ze tu ma wszystko ,i wodę i trawę i kwiatki a jemu wiecej do życia nie potrzeba jak sie uprę to góra na tydzień go gdzieś wyciągnę i tak to wygląda pozdrawiam serdecznie

Ha, jakbym swojego slyszala Moj m ma jesccze bujeniejsza wyobraznie: Szumia drzewa wkolo, a on mowi do mnie:"zamknij oczy i posluchaj, to morze szumi"