Dzień dobry Jagódko
Aparat nowy jest i ile zdjęć Ogród podlany więc masz wolne od węża
Bardzo podoba mi się obsadzenie Twojej studni.Ja mam ale atrapę takiej drewnianej i wciąż brakuje pomysłu gdzie ją usadowić.
Miłego dnia
Kasiu dawno się tak nie cieszyłam na deszcz a mój ogród faktycznie odżył roślinki nieomal śpiewały z zachwytu a ja widzisz nawet ten deszczyk uwieczniłam tato mój zawsze mówił ,ze to skarby z nieba lecą i to jest prawda
Kasiu aparacik jest podobny do tego co miałam troche więcej funkcji ,ale musze poczytac instrukcje ,czego bardzo nie lubię żałuje ,że nie ma mojego syna ,bo on instrukcje bardzo lubi czytać i nam pokazywał co i jak ale..... jak go nie ma to ktoś to musi zrobić
Kasiu oleandry ładne bo miały być wyrzucone ,więc poszły po rozum i się poprawiły taka łagodna perswazja
Kasiu pozdrawiam i miłego dnia ,buziaki x3 ,a ja czekam ,az moja córcia urodzi ,bo ma termin na 15
Anulek aparat jest zdjęcia są ,dzisiaj będzie ciąg dalszy popadało i cieszę się jak dziecko ,bo u nas susza była niemiłosierna ,a wszelkie deszcze omijały nas bokiem więc ten deszczyk był upragniony
Nasza studnia tak wyszła prawie na środku ogrodu ,no ale tam było źródło wody ,jak bym mogła to ustawiłabym ja gdzieś z boczku i zrobiła osobny zakątek ,fajnie by to wygladało z ławeczką ,wiadrem z takimi gadżetami ja w tym roku dodałam jej tą rabate z boku i myślę ,ze lepiej wygląda ,na jesieni na pewno ja jeszcze poszerzę
Aniu miłego dnia