Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 22:41, 05 sie 2014

asiach napisał(a)
Jagódka, to że aparat przyszedł to wyczytałam będąc jeszcze w pracy, to, że napisałaś o zdjęciach wieczorową porą też przeczytałam ale nie przypuszczłam , że to będą aż trzy strony dodatkowe w wątku wow
Jest co ogladać tym bardziej, że są nowe ujęcia, które też zachwycają zresztą tradycyjnie
Ale widok zaskrońca brrrr ... wiem, ze nic nie zrobi ale to straszne brrr...
Dobranoc
P.s. Aparat sprawdził się robi super foty o fotografie nie wspomnę

Asienko dzieki za pochwały muszę jeszcze nad nim popracować ,ale nie lubie czytać instrukcji ,ale .... ktoś musi
Dobranoc lecę do łózeczka ,buziaki
Jag_58 22:43, 05 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Jagódko popadało w nocy, w ciągu dnia trochę. Powietrze się jednak zmieniło, jest bardziej rześko.

U nas tez jest troche chłodniej ,ale jak wyszło słońce to znów duchota ,ale dzisiaj popracowałam w ogrodzie
Dobranoc miłej nocy
bdan 22:44, 05 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
dzisiejszy deszczyk tak upragniony

No to bąbelek miał dzisiaj urlop
Jag_58 22:48, 05 sie 2014

bdan napisał(a)

No to bąbelek miał dzisiaj urlop

Danusiu bąbelek niestety juz u siebie pozdrówka ,buziaki i dobrej nocki
Katkak 22:55, 05 sie 2014

No deszczyk konkretny, roślinki trochę odżyją . Jagódko czyżby już przyszedł zamówiony aparat? Piękne oleandry, jak wszystko u Ciebie
08:16, 06 sie 2014
Dzień dobry Jagódko
Aparat nowy jest i ile zdjęć Ogród podlany więc masz wolne od węża
Bardzo podoba mi się obsadzenie Twojej studni.Ja mam ale atrapę takiej drewnianej i wciąż brakuje pomysłu gdzie ją usadowić.
Miłego dnia
asiach 08:25, 06 sie 2014

Jagódko, miłego dnia
Jag_58 09:35, 06 sie 2014

Katkak napisał(a)
No deszczyk konkretny, roślinki trochę odżyją . Jagódko czyżby już przyszedł zamówiony aparat? Piękne oleandry, jak wszystko u Ciebie

Kasiu dawno się tak nie cieszyłam na deszcz a mój ogród faktycznie odżył roślinki nieomal śpiewały z zachwytu a ja widzisz nawet ten deszczyk uwieczniłam tato mój zawsze mówił ,ze to skarby z nieba lecą i to jest prawda
Kasiu aparacik jest podobny do tego co miałam troche więcej funkcji ,ale musze poczytac instrukcje ,czego bardzo nie lubię żałuje ,że nie ma mojego syna ,bo on instrukcje bardzo lubi czytać i nam pokazywał co i jak ale..... jak go nie ma to ktoś to musi zrobić
Kasiu oleandry ładne bo miały być wyrzucone ,więc poszły po rozum i się poprawiły taka łagodna perswazja
Kasiu pozdrawiam i miłego dnia ,buziaki x3 ,a ja czekam ,az moja córcia urodzi ,bo ma termin na 15
iwonaal 09:42, 06 sie 2014

No, no Jagódko wnusio, czy wnusia?
Jag_58 09:44, 06 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Dzień dobry Jagódko
Aparat nowy jest i ile zdjęć Ogród podlany więc masz wolne od węża
Bardzo podoba mi się obsadzenie Twojej studni.Ja mam ale atrapę takiej drewnianej i wciąż brakuje pomysłu gdzie ją usadowić.
Miłego dnia

Anulek aparat jest zdjęcia są ,dzisiaj będzie ciąg dalszy popadało i cieszę się jak dziecko ,bo u nas susza była niemiłosierna ,a wszelkie deszcze omijały nas bokiem więc ten deszczyk był upragniony
Nasza studnia tak wyszła prawie na środku ogrodu ,no ale tam było źródło wody ,jak bym mogła to ustawiłabym ja gdzieś z boczku i zrobiła osobny zakątek ,fajnie by to wygladało z ławeczką ,wiadrem z takimi gadżetami ja w tym roku dodałam jej tą rabate z boku i myślę ,ze lepiej wygląda ,na jesieni na pewno ja jeszcze poszerzę
Aniu miłego dnia