Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 09:37, 13 sie 2014

asiach napisał(a)
Witaj Jagódko!
Zanim do siebie przybyłam do Twojego ogródka
Rodzina wspaniała. Miłość czuć na odległość. Cieszę się, że w końcu Ciebie zobaczyłam i poniekąd poznałam .
Jest mi bardzo miło
Pozdrawiam ciepło
P.s. Czyżby ...???

Asiu dziękuję i mam nadzieję ,ze poniekąd Cie nie rozczarowałam ja wczoraj króciutko na forum bo dzisiaj i jutro mam gości ,więc ogarniałam domostwo
pozdrawiam i lecę poczytać co u Ciebie bo mam teraz chwilkę miłego dnia Asiulek
P.s. na razie cisza ale..... będę pisać
Jag_58 09:45, 13 sie 2014

grazyna_olszewska napisał(a)
Jagódko pozdrawiam
Widzę że u ciebie też rodzinnie wszyscy uśmiechnięci super
fajny czas który mozemy spędzić z najbliższymi Moi własnie wyjechali to nadrabiam zaległości

Witaj Grażynko faktycznie dawno sie nie odzywałaś ,ale miałaś rodzinkę to jesteś usprawiedliwiona ,cza spędzony z najbliższymi jest nie do przecenienia i jak wyjadą to robi się troszkę smutno i pusto
Grażynko buziaki
Rodzinkę mam kochaną i cieszę sie kiedy możemy się wszyscy razem spotkać ,bo syn przyjeżdża 2-3 razy w roku , co prawda gadamy na kompie i telefonicznie ,ale to nie to samo ,no ale tak musi być ,dzisiaj inne czasy
Pozdrówka
marta_d 10:46, 13 sie 2014

Pani ładna
Jag_58 11:02, 13 sie 2014

marta_d napisał(a)
Pani ładna

Martuś ty sobie nie kpij ze starszej pani hahah
asiach 11:11, 13 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu dziękuję i mam nadzieję ,ze poniekąd Cie nie rozczarowałam ja wczoraj króciutko na forum bo dzisiaj i jutro mam gości ,więc ogarniałam domostwo
pozdrawiam i lecę poczytać co u Ciebie bo mam teraz chwilkę miłego dnia Asiulek
P.s. na razie cisza ale..... będę pisać

Jagódka, Ty mnie nigdy nie rozczarowałaś i nie rozczarujesz i nigdy Tobie nie dorównam
Ja wczoraj byłam bardzo krótko ale jakoś tak od poniedziałku nie miałam serca - ale pomału wychodzę na prostą.
A Ty ogarniaj dom i miłego jeszcze raz
marta_d 11:13, 13 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Martuś ty sobie nie kpij ze starszej pani hahah

jakiej starszej ?!?! te zdjęcia mówią same za siebie
Jag_58 11:38, 13 sie 2014

asiach napisał(a)

Jagódka, Ty mnie nigdy nie rozczarowałaś i nie rozczarujesz i nigdy Tobie nie dorównam
Ja wczoraj byłam bardzo krótko ale jakoś tak od poniedziałku nie miałam serca - ale pomału wychodzę na prostą.
A Ty ogarniaj dom i miłego jeszcze raz

Asiu co Ty mówisz jakie nie dorównam , nie wiem w jakim sensie, ale uzgodnijmy ,ze jesteśmy obydwie super kobitki
Asiu miłego dzionka ciesze się ,ze wychodzisz na prostą ,wieczorkiem zagladnij na pw.,buziaki
Jag_58 11:47, 13 sie 2014

marta_d napisał(a)

jakiej starszej ?!?! te zdjęcia mówią same za siebie

Oj Marta ,Marta Ty mała kokietko ,nie będę Cię uświadamiać ile wiosenek za mną ,ale jestem juz babcią a to mówi samo za siebie
marta_d 11:49, 13 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Oj Marta ,Marta Ty mała kokietko ,nie będę Cię uświadamiać ile wiosenek za mną ,ale jestem juz babcią a to mówi samo za siebie

najważniejsze, że mamy tyle lat na ile się czujemy ja mam w pracy 44-letnią babcię
Jag_58 11:54, 13 sie 2014

marta_d napisał(a)

najważniejsze, że mamy tyle lat na ile się czujemy ja mam w pracy 44-letnią babcię

Martusia z tym się z zgadzam i całe życie mi to przyświecało ja ,żeby zostać babcią to sobie poczekałam ,ale różnie to bywa ,mam koleżanke która w wieku 34 lat została babcia