Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 21:44, 10 sie 2014

bdan napisał(a)
Jagódko pozdrawiam niedzielnie

Danusiu dziekuje dzisiaj byłam na wyjedzie więc dopiero jestem na forum mam nadzieje ,ze i dla Ciebie niedziela była udana pozdrówka
bdan 21:52, 10 sie 2014

Jagódko zapisuję sobie w utworzonym folderze znajomych z Ogrodowiska, żeby chociaż wirtualnie się z Wami spotkać. Masz swoje zdjęcie w wątku. Podaj prosze stronę, jeżeli jest.
Musze sobie co jakiś czas Was oglądać, żeby wiedzieć z kim rozmawiam
Jag_58 22:04, 10 sie 2014

bdan napisał(a)
Jagódko zapisuję sobie w utworzonym folderze znajomych z Ogrodowiska, żeby chociaż wirtualnie się z Wami spotkać. Masz swoje zdjęcie w wątku. Podaj prosze stronę, jeżeli jest.
Musze sobie co jakiś czas Was oglądać, żeby wiedzieć z kim rozmawiam

Danusiu miło mi ale zdjecia nie mam tylko to na awatarku ,ale postaram się cos wkleić jutro
Jag_58 22:07, 10 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Witam milutko jaka piekna naparstnica moj ogródek ma taki metraż ze raczej nie da sie o niczym zapomnieć.

Witaj Jolu miło mi gościć Cię w moim ogródku naparstnica jest piękna bo darowana od Małej Mi ,super dziewczyny
a jaki masz duzy swój ogród ??? pozdrawiam i zaglądnę do Ciebie
asiach 22:11, 10 sie 2014

Jagódka witaj !
Widzę, że wróciłaś i odpisujesz ledwo nadganiam - Kilkanaście wpisów wczoraj a juz dzisiaj nowe
Miłego całego tygodnia
P.s. Dziekuję za życzenia
lojalna_ 22:15, 10 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Witaj Jolu miło mi gościć Cię w moim ogródku naparstnica jest piękna bo darowana od Małej Mi ,super dziewczyny
a jaki masz duzy swój ogród ??? pozdrawiam i zaglądnę do Ciebie

Jeszcze go nie niestety ale powolutku z wyobrazni na tym pustkowiu mam nadzieje cos sie urodzi
Jag_58 22:41, 10 sie 2014

asiach napisał(a)
Jagódka witaj !
Widzę, że wróciłaś i odpisujesz ledwo nadganiam - Kilkanaście wpisów wczoraj a juz dzisiaj nowe
Miłego całego tygodnia
P.s. Dziekuję za życzenia

Asiu witaj !!!niedawno wróciłam i tez nadganiam jestem lekko padnięta
Asieńko a jak Twój wyjazd ??? udany ??
Miłego tygodnia również
Pozdrówka dla całej Rodzinki
marta_d 09:41, 11 sie 2014

piękna naparstnica spodobała mi się bardzo, chyba na przyszły rok kilka sztuk zakupię
Jag_58 10:16, 11 sie 2014

marta_d napisał(a)
piękna naparstnica spodobała mi się bardzo, chyba na przyszły rok kilka sztuk zakupię

Marta w najblizszym czasie będę szykowa paczuszkę dla Ciebie , a mam kilka sadzonek naparstnicy takich mniejszy i mogę Ci przesłać to sa naparstnice od Małej Mi ,przepiekne prawda posadzone w czerwcu i kwitną pozdrówka
marta_d 10:23, 11 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Marta w najblizszym czasie będę szykowa paczuszkę dla Ciebie , a mam kilka sadzonek naparstnicy takich mniejszy i mogę Ci przesłać to sa naparstnice od Małej Mi ,przepiekne prawda posadzone w czerwcu i kwitną pozdrówka

Tylko ogrodu sobie nie ogołoć jeśli masz na zbyciu to nawet jedna baardzo mnie ucieszy przejrzałam, jakie odmiany jeszcze kwitną o tej porze i faktycznie kilka jest, u mnie rozsiały się nawet nie wiem skąd, ale już całe badyle suche, niedługo pewnie nasionka się znów wysieją no i cóż za to mogę Ci ja ofiarować?! Liczę, że coś sobie wybierzesz