Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

PERKA 22:51, 28 kwi 2014

niezły ten murek, taki angielski klimacik, jeszcze tylko formowanych na murze jabłoni czy gruszek brakuje , ale to jeszcze nie skończone?
Jag_58 22:54, 28 kwi 2014

iwonaal napisał(a)
Murek jest boski. Ławeczek może kiedyś też doczekam.

Murek też mi sie podoba tym bardziej ze marzyłam o nim dość dawno Iwonko byłam u Ciebie -fajne skrzynie na warzywka i dowiedziałam sie fajnej rzeczy u ciebie ,że zaplatasz ten żywopłot z grabu ,muszę to powiedzieć mojej córce bo też ma , dopiero mały żywplocik z grabu
Jag_58 22:57, 28 kwi 2014

PERKA napisał(a)
niezły ten murek, taki angielski klimacik, jeszcze tylko formowanych na murze jabłoni czy gruszek brakuje , ale to jeszcze nie skończone?

O formowanych drzewkach co prawda nie myślałam ale kto wie ,
Edyta10 23:33, 28 kwi 2014

Witam, pospacerowałam po Twoim pięknym, przestrzennym ogrodzie, podoba mi się wykorzystanie cegieł, ławeczki są super, w ogóle ładnie skomponowana całość, rośliny rosną tak naturalnie- jakby od zawsze tam były
Gocha 09:59, 29 kwi 2014

Witam, wpadłam do Ciebie żeby zaznaczyć, później poczytam. Pozdrawiam.
Jag_58 11:40, 29 kwi 2014

Edyta10 napisał(a)
Witam, pospacerowałam po Twoim pięknym, przestrzennym ogrodzie, podoba mi się wykorzystanie cegieł, ławeczki są super, w ogóle ładnie skomponowana całość, rośliny rosną tak naturalnie- jakby od zawsze tam były

Witaj Edytko miło mi bardzo gościć Cię w moim ogrodzie i dziękuje za bardzo miłe słowa ,to zawsze mobilizuje do pracy Ogród ma juz 15 lat ,ale ciągle coś w nim zmieniam i mam nadzieje że na lepsze ,na O jest tyle pomysłów ,ze tylko podpatrywać zapraszam i oczywiście wpadnę z rewizytą
dla Ciebie stawik

Jag_58 11:45, 29 kwi 2014

Gocha napisał(a)
Witam, wpadłam do Ciebie żeby zaznaczyć, później poczytam. Pozdrawiam.

Miło mi Małgosiu że mnie odwiedziłaś zapraszam częściej wpadnę z rewizytą
Dla Ciebie rybka
Edyta10 21:26, 29 kwi 2014

Witam Jagódko, dziękuję za piękny stawik - oczko , ja nie mam miejsca na takie cudo, poza tym trzeba być na miejscu i dbać Masz rację co do nasadzeń u mnie- wszystko co wymieniłaś mam u siebie oprócz daglezji, byliny też mam, najbardziej o nie właśnie walczę, bo jest tyle pięknych,że sama buzia się śmieje do nich, kocham też róże i też mam sporo, jakoś rosną z pomocą nawozów oczywiście, mam ziemię gliniasto-piaszczystą, może to mnie ratuje, ale trawa nie daje rady, będę walczyć dalej Cieszę się że trafiłam na O, tyle tu wspaniałych ludzi i każdy ma jakiś pomysł i dobre słowo pozdrawiam wieczorkiem

PS. Rh nie tegoroczny, jeszcze nie kwitł jak odjeżdżałam, jadę 2.05, mam nadzieję że mnie zaskoczy kwitnieniem i jego młodszy braciszek biało-różowy
Jag_58 22:10, 29 kwi 2014

hortki już całkiem spore

kamasja ,na razie niebieska ,będzie jeszcze biała
Mathildis 22:30, 29 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
Matylda tu jest pieris z kiścieniem , jutro zrobię sam kiścień

Dzięki za zdjęcie i wizytę u mnie