Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 20:50, 01 maj 2014

Dziękuję Kondzio za odwiedziny i miłe słowa ,cieszę się ,ze się podoba ,zapraszam wpadaj częściej bo meskiego wsparcia to tu troszkę mało .Idę z rewizytą
bartek_luberda 20:52, 01 maj 2014

Ale mój mąż będzie się cieszył z pochwały bo ja taka zołza jestem nigdy go nie pochwale zawsze coś mi się nie podoba Pozdrawiam
Kondzio 20:54, 01 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Dziękuję Kondzio za odwiedziny i miłe słowa ,cieszę się ,ze się podoba ,zapraszam wpadaj częściej bo meskiego wsparcia to tu troszkę mało .Idę z rewizytą
ja wpadam ale nie zostawiam śladu ale widze jak ogrod sie zmienia ale nie sposób do wszyskich pisać
Jag_58 21:00, 01 maj 2014

Kondzio napisał(a)
ja wpadam ale nie zostawiam śladu ale widze jak ogrod sie zmienia ale nie sposób do wszyskich pisać

To fajnie ,że wpadasz ,również będę odwzajemniać
Jag_58 21:03, 01 maj 2014

bartek_luberda napisał(a)
Ale mój mąż będzie się cieszył z pochwały bo ja taka zołza jestem nigdy go nie pochwale zawsze coś mi się nie podoba Pozdrawiam

Beatko radzę chwalić M, bo to mobilizuje do pracy ,wiem bo mój M też dużo robi sam no i pochwały dobrze na niego wpływają
Kondzio 21:03, 01 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

To fajnie ,że wpadasz ,również będę odwzajemniać
mam juz druga cześć wątku jak by co aktualną
Jag_58 21:10, 01 maj 2014

Kondzio napisał(a)
mam juz druga cześć wątku jak by co aktualną

Wiem Kondziu już tam siedzę
akanta 21:10, 01 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Aniu na poranną kawkę dzisiaj się nie załapałam bo miałam wyjazd ,ale jutro spokojnie pijemy i jakiś deserek lodowy zajadamy doczytałam że Ty wieczorkiem w pociągu ,miłej podróży Ci życzę i jednak szybkiego powrotu na O.Dzięki za miłe słowa ,ogród kłania się w pas Basen taki prawdziwy ,ale nie taki wypasiony jak prawdziwy ,ale jest gdzie popływać ,mój M go wykorzystuje prawie w 100 % w sezonie no i rodzinka też często bywa Pozdrawiam serdecznie ,miłego weekendu ,buziole ,kupiłam dzisiaj co nieco ,będę jutro sadzić
żurawka , żuraweczka i tiarelle

serduszka okazała biała ,wiązówka purpurowa ,carex ,świecznica

kilka liliowców,tojeść kropkowana i rozchodnik

Widzę,że spore zakupy zrobiłaś.Tiarellki już kwitnące.I przystąpiłaś natyczmiast do realizacji zamysłu.Zdecydowana jesteś kobitka.
Jag_58 21:14, 01 maj 2014

akanta napisał(a)

Widzę,że spore zakupy zrobiłaś.Tiarellki już kwitnące.I przystąpiłaś natyczmiast do realizacji zamysłu.Zdecydowana jesteś kobitka.

Aniu już część posadziłam ,a,pozostałe czekają na swoja kolej ,jutro pogoda u nas ma być nie najlepsza zobacze ile jutro zrobię ,ale jeszcze drzewko chce kupic a nie wiem czy jutro szkółka będzie czynna
Katkak 21:43, 01 maj 2014

Jagódko okienka, tzn te ramki można kupić w sklepie z boazerią. Ja je pomalowałam tak żeby wyglądały na starsze, a lustra podkleił mi szklarz. Natomiast te okiennice z różami są ze starej dechy też pomalowane metodą postarzania, a róże zrobiłam metodą decoupage. A pozostałe okiennice to półki i boki starej, wiklinowej półeczki