Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

iwonaal 12:11, 09 maj 2014

Ozdoby i reszta rewelka.
Jag_58 12:44, 09 maj 2014

Gocha napisał(a)
Cudne są te Twoje ozdoby ogrodowe- czy to są chłopcy czy dziewuchy?. A to obok to ich mama?Ławeczka faktycznie rewelacyjna, chętnie bym sobie na niej przysiadła.

Gosiu to 2 panny i 1 chłop ,obok mamusia o imieniu Lusia,(ale rym) są słodkie i nieźle już broją a na ławeczkę Gosiu zapraszam razem odsapniemy po pracy ,przy kawusi
Jag_58 12:51, 09 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Jagoda, miałam chwalić to i owo, ale na widok zmęczonej gromadki łobuziaków.. aż wybuchłam śmiechem... super fotka
Stawik piękny
A kółko widzę jeszcze do dopracowania obsadzenie... co planujesz??

A i ta kalina to mam potem takie fajne czerwone owocki... chyba, że sie mylę, bo tej kaliny nie mam, ale obserwuję w okolicy .... i czerwone korale są piękne

Anek gromadka niezła i bardzo fotogeniczna szkoda ze nie zrobiłam im fotek w akcji kopania dziur mordki miały umorusane ,ale co za radość w oczach
Kółko obsadziłam przywrotnikiem ostroklapowym i rozchodnikiem Matrona ,pod murem bylinówka -pysznogłowka i przetacznik.
Moja kalina to odmiana Buldeneż ,ona nie ma owoców
Sumak się rozłazi ale traktuję odrosty raudapem
Jag_58 13:12, 09 maj 2014

Edyta10 napisał(a)

bardzo fajne te ozdoby ładnie się w zieleń wkomponowały

Edytka ozdoby czekają na dobre ręce ,które je przygarną,ale póki co rozrabiają i są słodkie i pasują do ogródka
Jag_58 13:14, 09 maj 2014

Napia napisał(a)
Sympatyczne te ozdoby ogrodowe, wyglądają na baaardzo zmęczone

Agnieszka one cały swój czas spędzają na zabawie i spaniu ,takim to dobrze
Jag_58 13:15, 09 maj 2014

Katkak napisał(a)
Jagódko wrzuciłam u siebie specjalnie dla Ciebie tą hortkę miniaturową Bobo

Dzięki Kasiu obejrzałam ,dzięki za pamięć
Jag_58 13:18, 09 maj 2014

iwonaal napisał(a)
Ozdoby i reszta rewelka.

Iwonka dzięki ,ozdoby sie nam udały ,są słodkie
Jag_58 14:35, 09 maj 2014

widoczek na ławeczkę
Katkak 14:58, 09 maj 2014

Jejciu, rzuca mnie dosłownie na kolana ten Twój ogród Zakochać się i umrzeć Ozdoby przekochane i jedyne w swoim rodzaju, w dodatku mobilne A planowane były? Naszej suni raz się przytrafiło i miała dwa maluchy. Udało im się znaleźć dom, ale potem ją wysterylizowaliśmy.
Jag_58 15:30, 09 maj 2014

Katkak napisał(a)
Jejciu, rzuca mnie dosłownie na kolana ten Twój ogród Zakochać się i umrzeć Ozdoby przekochane i jedyne w swoim rodzaju, w dodatku mobilne A planowane były? Naszej suni raz się przytrafiło i miała dwa maluchy. Udało im się znaleźć dom, ale potem ją wysterylizowaliśmy.

Kasiu cieszę się ,ze się podoba ale wszystko jeszcze przed nami -krzewuszki ,jaśminowce ,derenie ,pęcherznice ,azalie zaczynają ale poczekam jak będą w pełni zachwycać
Nasza suczka ma już 5 lat i dotychczas mimo kontaktów z płcią przeciwną nic z tego nie wychodziło ,a w sumie chcieliśmy zeby choć raz miła szczenięta ,a w tym roku proszę udało się teraz szukamy domu jeszcze dla dwójki ,bo białego weźmie moja siostra ,a potem też ja wysterylizujemy ,jednak jest kłopot ze znalezieniem domku więc nie pozostaje nic innego