Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 20:56, 11 maj 2014

Azalie zaczynają swój spektakl

azalia Klondyke

Katkak 21:01, 11 maj 2014

Ależ to cudny widok Muszę uzupełnić zdecydowanie ilość azalii u siebie, bo mam dwie te duże (wielokwiatowe?) i dwie japońskie. No i zaledwie jeden rh, który w dodatku od lat jest w nienajlepszej kondycji. A nie kwitł już chyba ze dwa lata. Psiunie kopią dołki, ale chociaż przeganiają pewnie krety i nornice
Jag_58 21:03, 11 maj 2014

Tarczownica tarczowata wypuściła pęd kwiatowy

trzykrotki

szczodrzeniec w pełnym rozkwicie

akanta 21:43, 11 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu dla Ciebie uwędzone szynki i kiełbasa ,udoskonalony grill ,spełnia teraz dwie funkcje

Ale super gril ! No i jakie w nim pyszności !
akanta 21:48, 11 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Tarczownica tarczowata wypuściła pęd kwiatowy

trzykrotki

szczodrzeniec w pełnym rozkwicie

No a ja uszkodzilam kwiat tarczownicy,trudno ..poczekam na nastepny rok.Azalie już w kwiecie.Ja muszę swoje przesadić w inne miejsce,najbardziej je lubię koło paproci.
PERKA 21:55, 11 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
widoczek

bliższa perspektywa

hortki w nowym miejscu ,zobaczymy czy zakwitną

rabatka z katalpą,tulipanowcem (nie widać go )i dereniem jadalnym

Piękne widoczki, widać, że masz wyobraźnię i wyczucie do kreowania przestrzeni. A poza tym dopieszczasz go na każdym kroku nie znalazłam ani jednego chwaściska, czyli zarazem jesteś pracowita. Z miłą chęcią zostanę Twoją uczennicą
Jag_58 22:07, 11 maj 2014

akanta napisał(a)

No a ja uszkodzilam kwiat tarczownicy,trudno ..poczekam na nastepny rok.Azalie już w kwiecie.Ja muszę swoje przesadić w inne miejsce,najbardziej je lubię koło paproci.

Aniu tarczownice mam jeszcze w innym miejscu ,ale tam jakaś opóźniona moje azalie są niedaleko paproci
Jag_58 22:18, 11 maj 2014

PERKA napisał(a)

Piękne widoczki, widać, że masz wyobraźnię i wyczucie do kreowania przestrzeni. A poza tym dopieszczasz go na każdym kroku nie znalazłam ani jednego chwaściska, czyli zarazem jesteś pracowita. Z miłą chęcią zostanę Twoją uczennicą

Małgosiu cieszą mnie takie słowa ,chwasty są ,ale pewnie ich nie dojrzałaś ,a tu uczymy się wzajemnie ,ja u Ciebie równiez znajduję inspiracje ,ale miło mi
Fajnie że chcesz u siebie mieć kawałek parku ,bardzo mi sie ten pomysł podoba a pies pasterski super
Zeta 11:27, 12 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Małgosiu cieszą mnie takie słowa ,chwasty są ,ale pewnie ich nie dojrzałaś ,a tu uczymy się wzajemnie ,ja u Ciebie równiez znajduję inspiracje ,ale miło mi
Fajnie że chcesz u siebie mieć kawałek parku ,bardzo mi sie ten pomysł podoba a pies pasterski super

U mnie też chwasty są ale omijam je z aparatem ....bo niefotogeniczne hahahahah
Edyta10 12:43, 12 maj 2014

Jagódko, widoczki piękne pokzujesz, a szyneczkę i kiełbaskę jak zobaczyłam to ślinotoku dostałam