Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu

Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu

Piotr_ 14:58, 17 maj 2016

A marzy mi się 2 oczko z 5-6x większe od tego bardziej rozbudowane
BasiaLT 15:45, 17 maj 2016

Widziałam Cię u Mai w programie. Masz przepiękny ogród. Gratuluję serdecznie i podziwiam
AgnieszkaW 15:51, 17 maj 2016

Gratuluję serdecznie, śliczny ogród - będący zarazem pasją - nam pokazałeś w programie
beata_m 19:16, 17 maj 2016

i ja widziałam i z wielką przyjemnością oglądnełam pozdrawiam serdecznie
Hogata 19:39, 17 maj 2016

oglądałam, wiedziałam że ogród jest oryginalny, ale to co zobaczyłam to szacun jestem pod wrażeniem
Piotr_ 20:27, 17 maj 2016

Po prostu kocham rośliny, odpoczywam przy nich nawet jeśli mam 5 min. wolnego lecę do ogrodu na spacer
Jeszcze raz dzięki za pochwały jesteście wielcy

Rododendrony zaczynają kwitnąć

mira 21:40, 17 maj 2016

Oglądałam Maję i tak mi się wydawało, że skądś ten ogród znam. Teraz już wiem.
Gratuluję programu, ogrodu i podziwiam Twoją pracowitość - doniczki lubię ale Twoja ilość jest imponująca.
Fajnie , że miałeś pomoc Mariusza i wstawkę z Bolestraszyc które są piękne.

pozdrawiam
Agania 21:54, 17 maj 2016

Jestem też po emisji, oglądałam i jestem zauroczona Twoim ogrodem, ale nie miałam czasu przelecieć z gratulacjami, to jest jeden z bardziej oryginalnych ogrodów i odcinków w Mai w ogrodzie, podziwiam Cię odkąd jestem na Twoim wątku, nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam Was z Mariuszem jak dzielicie lilie wodną przy takiej zimnej pogodzie, ale do twarzy Wam było w tych ogrodniczkach woderach
Piotr_ 22:10, 17 maj 2016

Szybko odp. każdemu mam nadzieję że nie pominąłem nikogo a jeśli pominąłem to przepraszam, Dzięki wielkie za ciepłe słowa pochwały.

elmagra, AsiaK_ZDzięki wielkie

Katkak Witaj, super i dzięki za pochwały i za wszystko i za ciepłe słowa

marzena_perk..., donia76, Joku, Marga, Kacha123 Witaj, dzięki za pochwały

ryska Dzięki

Marysia Dzięki za odwiedziny i za podziwianie w TV

Justyna Witaj dzięki że zaglądasz i podziwiasz, dużo to znaczy dla mnie.

Mathildis Ogród jest znajomy bo jest na forum hehe, fajnie ze zaglądasz do mnie

Lukasz2013 Witam kolegę fajnie ze zaglądasz

Mariusz Tobie dzięki za spotkania w realu, roślinki, i za nagranie wspólne, za wszystko jestem twoim dłużnikiem . Fajnie że zaglądasz do nie na forum, Dzięki

pawel_snopek Dzięki za odwiedziny i za słowa wiek każdy już zna ale mam nadzieje że Was nie zraziłem tym

achimee Dzięki

Sebek Na forum sami nie wiemy z kim piszemy w jakim wieku, mam nadzieję że cb. nie zraziłem wiekiem fajnie że postanowiłeś zaglądnąć do mnie.

Mala_Mi Oj ty jak zawsze się rozpisałaś, che ci podziękować za rady itp. fajnie że oglądałaś i że jesteś i mam kogo się doradzać, a podest to podest zwykły naturalny przyjemny i mój ulubiony wiec ja ktoś mi go gwizdnie wiem gdzie szukać

BasiaLT To super nie spodziewałem się że tyle os to zobaczy

AgnieszkaW Kocham ogród a on mnie kocha chyba ? Miło że komuś się podobało, bo ja jeszcze nie widziałem odcinka

beata_m Dzięki wielkie za obejrzenie i za słowa pochwalne

Hogata I tak jeszcze dużo do zrobienia do wyprowadzenia itp, czasem brak czasu mam na to ale miło słyszeć takie słowa

mira Dzięki wielkie za odwiedziny miło mi jest słyszeć tak miłe słowa od ludzi, doniczek mam sporo ale to taka choroba egzotyczna

Agania Witaj i dzięki za pochwały, czy oryginalny nie wiem niech każdy sam stwierdzi jaki jest, ale wtedy co my nagrywali w woderach było 2-3*C i lał deszcz ale nawet to nam nie przeszkadzało.
hanka_andrus 22:37, 17 maj 2016

W tym zestawie powyżej mnie nie ma. Bo Mai nie oglądam, do TV mam awersję.
Ale tu w Ogrodowisku jestem często po cichutku, sprawdzam co u Ciebie słychać, Do nagrania zajrzę w necie, jak mi czasu starczy.
Ogólnie powiem, że niezły z Ciebie zapaleniec, i dobrze się starasz w swym ogrodzie. Gratuluję. I blisko siebie masz fajnych ogrodników: Mariusza, Anię, Bylinowego.
Trzymam kciuki za dalszy rozwój ogrodu, i powiększenie oczka.

Dziękuję za stałe odwiedziny w moim skromnym wątku.