Szybko odp. każdemu mam nadzieję że nie pominąłem nikogo a jeśli pominąłem to przepraszam, Dzięki wielkie za ciepłe słowa pochwały.
elmagra, AsiaK_ZDzięki wielkie
Katkak Witaj, super i dzięki za pochwały i za wszystko i za ciepłe słowa
marzena_perk..., donia76, Joku, Marga, Kacha123 Witaj

, dzięki za pochwały
ryska Dzięki
Marysia Dzięki za odwiedziny i za podziwianie w TV
Justyna Witaj dzięki że zaglądasz i podziwiasz, dużo to znaczy dla mnie.
Mathildis Ogród jest znajomy bo jest na forum hehe, fajnie ze zaglądasz do mnie
Lukasz2013 Witam kolegę fajnie ze zaglądasz
Mariusz Tobie dzięki za spotkania w realu, roślinki, i za nagranie wspólne, za wszystko jestem twoim dłużnikiem

. Fajnie że zaglądasz do nie na forum, Dzięki
pawel_snopek Dzięki za odwiedziny i za słowa wiek każdy już zna ale mam nadzieje że Was nie zraziłem tym
achimee Dzięki
Sebek Na forum sami nie wiemy z kim piszemy w jakim wieku, mam nadzieję że cb. nie zraziłem wiekiem

fajnie że postanowiłeś zaglądnąć do mnie.
Mala_Mi Oj ty jak zawsze się rozpisałaś, che ci podziękować za rady itp. fajnie że oglądałaś i że jesteś i mam kogo się doradzać, a podest to podest zwykły naturalny przyjemny i mój ulubiony

wiec ja ktoś mi go gwizdnie wiem gdzie szukać
BasiaLT To super nie spodziewałem się że tyle os to zobaczy
AgnieszkaW Kocham ogród a on mnie kocha chyba ? Miło że komuś się podobało, bo ja jeszcze nie widziałem odcinka
beata_m Dzięki wielkie za obejrzenie i za słowa pochwalne
Hogata I tak jeszcze dużo do zrobienia do wyprowadzenia itp, czasem brak czasu mam na to ale miło słyszeć takie słowa
mira Dzięki wielkie za odwiedziny miło mi jest słyszeć tak miłe słowa od ludzi, doniczek mam sporo ale to taka choroba egzotyczna
Agania Witaj i dzięki za pochwały, czy oryginalny nie wiem niech każdy sam stwierdzi jaki jest, ale wtedy co my nagrywali w woderach było 2-3*C i lał deszcz ale nawet to nam nie przeszkadzało.