Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu

Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu

Mala_Mi 23:40, 15 maj 2016

A ja w odróżnieniu od przedmówczyni.. myślałam, że jesteś młodszy Ale ja cie znam osobiście

Najbardziej podobało mi się oczko.. dekoracje... i ten wielki plac zieleni do zagospodarowania O pomoście nawet nie wspominam, bo ci go kiedy przyjadę i ukradnę

Te 100 donic na zimę nie podoba mi się.. mam awersję do doniczek, i tego co wymaga chowania na zimę.. ale to nie to, że mi się nie podoba, ale to..że ja jestem już za leniwa by się w to bawić. I ja wolę takie bardziej naturalne ogrody.. niech palmy rosną w Afryce Wyjątek robię dla lotosów!! Jeszcze robię.. ale lata lecą i za jakiś czas może mi się odechcieć Ja też zaczynałam od doniczkowych (kaktusy) i też w podsobnym wieku, etap storczyków też powoli mija..

Jednak ogród bardo zadbany, pomysłowy, i rośliny tropikalne rosną bez podgrzewania ziemi w ogrodzie

Oglądało się bardzo ciekawie .. i z podziwem dla pasji młodego człowieka, któremu jeszcze się coś chce

patera zamiast ciasta z rojnikami REWELACJA I nie tuczy
Mala_Mi 23:42, 15 maj 2016

I część Mariusza o oczku bardzo mi się podobała i z tej części wyciągnę rzeczy praktyczne dla siebie Ale na razie kilka słów o Twoim ogrodzie

A i cięte iglaki też fajne
Lukasz2013 06:13, 16 maj 2016

Sebek napisał(a)
A ja mam TV i nie oglądam Mai ostatnio w ogóle, ale ogrodowiskowe ogrody zawsze wychodzą dobrze, więc nadrobię

Sebek jak możesz Maji nie oglądać. Jestem zszokowany
Piotr_ 08:38, 16 maj 2016

Mała mi co za wypowiedź superaśna Nie mam czasu od każdemu z osobna bo pracuje może wieczorem zaglądnę to się odezwę
Mariusz 11:07, 16 maj 2016

Piotrek bardzo Ci dziękuję, od wirtualnego spotkania na ogrodowisku do spotkania na żywo i to w takich okolicznościach, jak widać krótka droga . Jesteś wybitnym , młodym człowiekiem i trzymaj klasę dalej. Realizuj każde natchnienie, bo tylko wtedy powstają wielkie i unikalne dzieła, nie ulegaj rutynie.
Dzięki za Bolestraszyce i w imieniu Bolestraszyc.
Klony i oleandry zwaliły mnie z nóg, już podczas kwietniowej wizyty, a teraz jeszcze ich letni dodatek
pawel_snopek 11:26, 16 maj 2016

Witam ja ciągle myślałem że Ty masz między 36 a 40 lat a tu taka niespodzianka Ogród wymiata roślinki super miło było zobaczyć ogród w tv Pozdrawiam
achimee 15:11, 16 maj 2016

Przepiękny ogród - gratulacje!!!
Sebek 15:35, 16 maj 2016

Lukasz2013 napisał(a)

Sebek jak możesz Maji nie oglądać. Jestem zszokowany

Oj tam oj tam - Maję na żywo widziałem, parę odcinków dzięki Danusi widziałem na żywo od kuchni, a teraz jakieś słabe te ogrody - wyłączając te z ogrodowiska

Piotrek - a ja w przeciwieństwie od Małej Mi myślałem, żeś starszy
Nie sądziłem, że tego ogrodu jest aż tyle! Podziwiam za stan utrzymania i za to, że chce Ci się latać z tymi doniczkami - dla mnie jeden oleander to wyzwanie
Piotr_ 21:31, 16 maj 2016

Nadal nie widziałem odcinka, brak czasu jak narazie korzystam z pogody w ogrodzie. Nie che wymieniać podziękowań dla Was wszystkich bo mogę kogoś pominąć wiec dziękuję wszystkim razem za oglądnięcie w w szczególności Mariuszowi że był, widzę w nim bratnią duszę.
Teraz mogę się wygadać bo zgłaszałem się do programu to za 5x się udało a chciałem pokazać ogród ludziom (program to myło moje marzenie)a wiec marzenia sa do spełnienia trzeba walczyć, a się spełnią.
Poza tym che podziękować Dyrektorowi Arboretum Panu Pióreckiemu, za zgodę. Inaczej by to nie wypaliło. I dzięki ekipie ,,Mai w ogrodzie", będę to mile wspominał wszystko.
Odebrałem wczoraj dużo telefonów i sms, o miłej treści nawet dziś były i niektóre nr obce mi osoby.

PS. Wiem że myśleliście że mam więcej, mam nadzieję że Was do siebie nie zraziłem wiekiem

Pozdrawiam Wszystkich fotki z dziś da Was

Mala_Mi 14:11, 17 maj 2016

I widzę znów te metry do zagospodarowania

Oczko, klony, kaskada i pomost i tak najbardziej mi się podobają