Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 00:54, 19 lip 2014

Urszulla napisał(a)
A te drzwi też mogłyby być niebieskie
i koniecznie wtopione w roślinności.....jak to zrobisz ....nie wiem

Ula drzwi są niebieskawe a winobluszcz sam je wtopi w przyszłym roku Fotki po zmroku robione to kolory zakłamanie. Rano zrobię wyraźne
Kasik 07:33, 19 lip 2014

Pomysł z drzwiami super i lustro też fajnie, ale tylko wtedy, gdy będzie miało co odbijać. Wianek już nadaje klimat, a ja dołożyłabym do nich jakaś wysłużona klamkę. Winobluszcz tylko ładnie poprowadzić i będzie git.

Gosieńko, dzięki za masci , co do mnie jadą, bo te krwiopijce szaleją nawet w biały upalny dzień.

Zobaczę dzisiaj te buksiki, ale tak naprawdę jadę zobaczyć Szmaragdy- mieli tam w dobrej cenie i już ładne, a my musimy zagospodarować takie newralgiczne miejsce przy samym płocie, bo straszy.

GorAna 09:17, 19 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Zrobiło się ciemno Dziewczynki jutro się zdziwią

Ciotuniu, a jak przejdę przez te wrota to mnie psy nie pogryzą....cudności wymyślasz Gosieńko.....my to takie duże dzieci....potrafimy ze wszystkiego się cieszyć....myślę, że szczęśliwcy z nas.....bez tej odrobiny szaleństwa byłoby strasznie nudno
Pozdrawiam
kasiek 10:24, 19 lip 2014

Goska ale wymyślasz - no obłednie, jeszcze cos powinn o b yć za drzwami
Buziaki i do zobaczyska
Katkak 10:42, 19 lip 2014

Gosiulka co tam słychać? Jesteś w Narni? . U mnie żar straszny leje się z nieba i nie chce mi się nawet palcem kiwnąć. Ale rano byliśmy na ryneczki i łubina kolejnego przyniosłam. Pani miała jeszcze taką ciekawą trawę - niby wysoka, ale trochę się pokładała, taka cieniutka. Ale jak sama nie bardzo wiedziała co to za trawa (powiedziała tylko, że jakaś morska) to odpuściłam . Buziolki .
iwonaal 11:17, 19 lip 2014

Pozdrówka
malgorzata_s... 13:06, 19 lip 2014

Kasik napisał(a)
Pomysł z drzwiami super i lustro też fajnie, ale tylko wtedy, gdy będzie miało co odbijać. Wianek już nadaje klimat, a ja dołożyłabym do nich jakaś wysłużona klamkę. Winobluszcz tylko ładnie poprowadzić i będzie git.

Gosieńko, dzięki za masci , co do mnie jadą, bo te krwiopijce szaleją nawet w biały upalny dzień.

Zobaczę dzisiaj te buksiki, ale tak naprawdę jadę zobaczyć Szmaragdy- mieli tam w dobrej cenie i już ładne, a my musimy zagospodarować takie newralgiczne miejsce przy samym płocie, bo straszy.

To popatrz i relację zdań bo ja też potrzebuję szmaragdów z 20 takich na 170 cm
Może będzie się trzeba przejechać po nie
malgorzata_s... 13:07, 19 lip 2014

GorAna napisał(a)

Ciotuniu, a jak przejdę przez te wrota to mnie psy nie pogryzą....cudności wymyślasz Gosieńko.....my to takie duże dzieci....potrafimy ze wszystkiego się cieszyć....myślę, że szczęśliwcy z nas.....bez tej odrobiny szaleństwa byłoby strasznie nudno
Pozdrawiam

Anuś ja z tymi małymi srokami to dziecinnieje Za chwilkę lalkami się będę bawić
malgorzata_s... 13:09, 19 lip 2014

kasiek napisał(a)
Goska ale wymyślasz - no obłednie, jeszcze cos powinn o b yć za drzwami
Buziaki i do zobaczyska

Kasiu niestety płot tam jest ale może zmienią miejsce i coś za nimi będzie Na razie jest Narnia
malgorzata_s... 13:10, 19 lip 2014

Katkak napisał(a)
Gosiulka co tam słychać? Jesteś w Narni? . U mnie żar straszny leje się z nieba i nie chce mi się nawet palcem kiwnąć. Ale rano byliśmy na ryneczki i łubina kolejnego przyniosłam. Pani miała jeszcze taką ciekawą trawę - niby wysoka, ale trochę się pokładała, taka cieniutka. Ale jak sama nie bardzo wiedziała co to za trawa (powiedziała tylko, że jakaś morska) to odpuściłam . Buziolki .

Klucza jeszcze nie znalazłam Na razie moczymy z Zuzia nózie