Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 21:42, 23 lip 2014

Jutro odpiszę bo internet mi umarł
Na telefonie parę słów pisze godzinę
Buziak
danuta_szwajcer 21:53, 23 lip 2014

Cudowna ciocia z Ciebie Nie dziwie sie, ze dziewczynki zachwycone Pozdrawiam i mam nadzieje, grad Cie ominal? U mnie burze przez pól dnia ale spokojnie. Pozdrawiam
Madzenka 08:57, 24 lip 2014

Juki giganty obejrzałam a teraz lecę po fotki ze spotkania do Agani
malgorzata_s... 10:27, 24 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Zaczyna być różowa,ale łodygi wiotki i leży na ziemi może dlatego że młoda.

Ja też mam nadzieję że w przyszłym roku już sztywne galązki będą
malgorzata_s... 10:28, 24 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Gosiu, Narnię w błękitach podziwiałam u Ciebie, Twój ogród cały czas śliczny w kolorach (u mnie już troszkę bardziej pastelowy o tej porze). Juki pięknie ci kwitną. Szkoda, że nie mogłam być na spotkaniu u Aganii (ale myślami byłam z Wami) Buziaki

Aguś no szkoda że Cię nie było My wspominałysmy wiele osób
Katkak 10:37, 24 lip 2014

Gosiaczku jaką masz pogodę? U mnie od wczorajszego wieczoru bezustannie pada deszcz. Ogródeczek mam porządnie podlany bo ulewa aż szumiała. Ale nie powiem - chętnie odpoczywam od upałów. Byleby w sobotę było słonecznie bo Kasia przyjeżdża, ale w radio mówili, że ma być ładnie . Buziaczki ślę. Coś niebieskiego już mam (jak dla panny młodej ) i niedługo wyślę . Buziaczki
malgorzata_s... 10:49, 24 lip 2014

MakKasiu niebieskości dzisiaj inny kolor pewno na jesień Lubię zmiany

Halinkotajemnicze będzie jak winobluszczem obrośnie

Kindziu
w sobotę rodzinka będzie ale pozostałe dni do dyspozycji

Iwonko
nie urazilaś te drzwi to pełny spontan a że łazienkowe no to i kratka jest Coś wymyślę

Julitko można wysiać te maki ale same też się siejąJa większość wyplewiłam

Edytko pelaśki zasilane co drugi dzień dlatego takie bogate

Ewuniu drzwi zpetne były całe , klamka tyz szpetna ale kompozycja na szybko robiona spontanicznie Cuś pomyślę

Eluś wagary potrzebne dla rownowagiKlucz łatwo się nie znajdzie
malgorzata_s... 11:01, 24 lip 2014

Danusiu grad mnie omija Dziewczynki czasami wręcz nie chcą iść do domu ale bywają też trochę męczące, dobrze że mogę je oddać rodzicom

Marzenko było super u Agusi
malgorzata_s... 11:04, 24 lip 2014

Katkak napisał(a)
Gosiaczku jaką masz pogodę? U mnie od wczorajszego wieczoru bezustannie pada deszcz. Ogródeczek mam porządnie podlany bo ulewa aż szumiała. Ale nie powiem - chętnie odpoczywam od upałów. Byleby w sobotę było słonecznie bo Kasia przyjeżdża, ale w radio mówili, że ma być ładnie . Buziaczki ślę. Coś niebieskiego już mam (jak dla panny młodej ) i niedługo wyślę . Buziaczki

Kasiu od wczoraj u mnie też z przerwami pada Upał odpuścił i też nie narzekam że podlaneNa spotkania O zawsze pogoda ładnaJa mam gości na Krzysztofa i też liczę na pogodę Kasiulka ja tylko się martwię że ty się męczysz przy niebieskościach a odpoczywać masz Buziaczki i głaskanko
gaga 11:07, 24 lip 2014

Gosiu juki cudowne niebieski bajkowy ...pięknie i kolorowo.Pozdrawiam.