Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Kasial 15:33, 14 sie 2014

Gosiu czytałam o wypadku, mam nadzieję że z synem i jego kolegami wszystko dobrze. Też kiedyś przeżyłam coś podobnego jak Twój syn, psychicznie nie mogłam dojść do siebie. Trzymaj się ciepło! Jakby coś, służę pomocą
Kasial 15:34, 14 sie 2014

A w ogóle to piękne kolory róży pnących moje kolory
Milka 15:37, 14 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Irenko jak Ty mnie wyczułaś Jednoroczne będą pewno A przy furtce róże pnąceMam dwie do przesadzenia

I to mi się podoba
ojej, Małgosiu, co z synem, jaki wypadek!!!
malgorzata_s... 15:50, 14 sie 2014

Kochane jesteście Syn całkiem ok na tylko otarcie na łokciu i dziąsło zębami przeciął. Wieczorem głupawki dostał i miechem nadrabiał, chyba zdał sobie sprawę co mogło się stać. Kolega który prowadził ma niewielkie wstrząśnienie mózgu i jakieś otarcia, trzeciego bark od pasów boli. Bidula kierowca powiedział że teraz to już będzie się bał jeździć , choć wykazał jak na 19 lat opanowanie bo uciekł w bok. Jak byłaby czołówka to nawet nie myślę Sprawca chyba z radości że nie zabił nikogo sam się przyznał do prędkości i brawury.Dobrze że tym razem nie byli moim małym autkiem bo.....
nawet nie piszę.Cuda jednak istnieją mam na to dowody, pomimo 13.
malgorzata_s... 15:56, 14 sie 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Gosiu, a ta żółta róża to pnąca? I jak się nazywa oraz sprawuje?

Pszczółko ta róża jest świetna Pachnie , kwiaty nie bledną,Tylko raz na mszyce pryskałam i nie choruje Niestety o zimowaniu nie powiem nic pewnego bo drugi sezon jest u mnie a ta zima ciepła byłaNazywa się Climbing rose yellow Goldenstern
Kasial 15:56, 14 sie 2014

Ja z idiotą, który spowodował wypadek bujałam się po sądach ponad rok czasu :/ dobrze, że ten chociaż się przyznał.
Pozdrów syna Udanego długiego weekendu życzę
JulkAd 15:59, 14 sie 2014

Co ja czytam?...to, że się nic nikomu nie stało, to faktycznie cud...ale co się strachu musiałaś najeść Gosiu to już Ty sama tylko wiesz...o Synusiu nie wspomnę, bo chyba w ciężkim szoku musiał być....ja bym była...

Buiolki....to co?, już urlop?...razem z Krzysiem macie?, czy na razie sama?
malgorzata_s... 16:01, 14 sie 2014

Kasial napisał(a)
Ja z idiotą, który spowodował wypadek bujałam się po sądach ponad rok czasu :/ dobrze, że ten chociaż się przyznał.
Pozdrów syna Udanego długiego weekendu życzę

Kasiu dzięki Głupich nie sieją jak mówiła moja babcia. Mam nadzieję ze nauczka była wystarczająca a przyznał się jak napisałam, chyba ze szczęścia że nikogo nie zabił bo samochody do kasacji.
malgorzata_s... 16:05, 14 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Co ja czytam?...to, że się nic nikomu nie stało, to faktycznie cud...ale co się strachu musiałaś najeść Gosiu to już Ty sama tylko wiesz...o Synusiu nie wspomnę, bo chyba w ciężkim szoku musiał być....ja bym była...

Buiolki....to co?, już urlop?...razem z Krzysiem macie?, czy na razie sama?

Syn zadzwonił więc wiedziałam ze jest ok. Dopiero potem się myśli cisną co by było gdyby. Straszne i natrętne. Buszuje więc po O coby nie myśleć.
Urlop zaczynamy oboje W zeszłym roku 14. 08 wygrałam konkurs i dowiedziałam się ze Maja będzie u mnieDzięki temu też Was poznałam
JulkAd 16:08, 14 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Syn zadzwonił więc wiedziałam ze jest ok. Dopiero potem się myśli cisną co by było gdyby. Straszne i natrętne. Buszuje więc po O coby nie myśleć.
Urlop zaczynamy oboje W zeszłym roku 14. 08 wygrałam konkurs i dowiedziałam się ze Maja będzie u mnie

Cha to z okazji konkursowej rocznicy ten urlopowy termin?.....no to odpoczywajcie i akumulatory ładujcie...i koniecznie Kasię i Rysia jutro uściskaj, a Figa pomyziaj za uchem