Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 18:15, 19 sty 2015

Kasya napisał(a)
no nie...ale wiosna...juz nie tylko kiełki ale nawet kwiaty...
roslinki oszalały, powies w ogrodzie jakis kalendarz bo chyba myslą ze już marzec

Dobry pomysł Jutro im pokażę datę
eda 18:18, 19 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Widać Gosiula że wiosna kurcze może bidulki schowają się troszkę ... u mnie też dziś widziałam powychodziło nieśmiało
Buziakuję i dobrej zabawy na spotkanku będę wizualnie
wietrzyk 19:06, 19 sty 2015

Gosia,
aż wierzyc mi się nie chce, że takie kikutki zielone już wyłażą z ziemi u Was. U mnie nic, a nic. Stęskniłam się za Wami więc przyszłam podglądac co się dzieje na moich ulubionych wątkach A dzieje się, oj dzieje... Chciałam pytac czy się czasami na Gardenię nie wybieracie, ale widzę, że się konkurencyjna imprezka szykuje na koniec lutego
ściskam mocno i dziękuję za pamięc, bo widziałam, że zaglądałaś do mnie
i za podpowiedź w kwestii moich rabatek przy tarasie Ci dziękuję, Twój pomysł bardzo trafiony, na pewno wykorzystam
stęskniony wietrzyk
malgorzata_s... 19:11, 19 sty 2015

wietrzyk napisał(a)
Gosia,
aż wierzyc mi się nie chce, że takie kikutki zielone już wyłażą z ziemi u Was. U mnie nic, a nic. Stęskniłam się za Wami więc przyszłam podglądac co się dzieje na moich ulubionych wątkach A dzieje się, oj dzieje... Chciałam pytac czy się czasami na Gardenię nie wybieracie, ale widzę, że się konkurencyjna imprezka szykuje na koniec lutego
ściskam mocno i dziękuję za pamięc, bo widziałam, że zaglądałaś do mnie
i za podpowiedź w kwestii moich rabatek przy tarasie Ci dziękuję, Twój pomysł bardzo trafiony, na pewno wykorzystam
stęskniony wietrzyk

No proszę Wreszcie Cię przywiało Będzie imprezka i owszem A Emuś jakiegoś szkolenia w górach nie planuje?
Urszulla 19:17, 19 sty 2015

Gosiu tyle stron sabacikowych jest natrzaskane i powaliły mnie Twoje kiełkujące roślinki
malgorzata_s... 19:28, 19 sty 2015

Urszulla napisał(a)
Gosiu tyle stron sabacikowych jest natrzaskane i powaliły mnie Twoje kiełkujące roślinki

Ula normalnie zgupiały Fariatki zmarzną
Kasik 20:04, 19 sty 2015

Gosia- jak się pojawi u Ciebie tyle ludzi ile by chciało, to będzie to największy sabat w dziejach wieków.

Trzeba założyć jakieś kamerki, dla tych, którzy nie będą mogli dojechać.

Buziaczki dla Was
malgorzata_s... 20:37, 19 sty 2015

Kasik napisał(a)
Gosia- jak się pojawi u Ciebie tyle ludzi ile by chciało, to będzie to największy sabat w dziejach wieków.

Trzeba założyć jakieś kamerki, dla tych, którzy nie będą mogli dojechać.

Buziaczki dla Was

Kasiu coś niewielu się deklaruje Buziaki
Dorota123 21:27, 19 sty 2015

Czytam, uśmiecham się do monitora. Mała mi wysoko chłopakom poprzeczkę podnosi. Do 28 II jeszcze sporo czasu, a ja już nie mogę doczekać się relacji ze spotkania. Pozdrawiam i życzę udanej imprezy.
yolka 21:31, 19 sty 2015

Gosia rozumiem, że foty są tegoroczne