Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Milka 14:14, 01 kwi 2015

To już widziałam oczywiście kamień, żadnych innych materiałów tzn żwirek, bo on dominuje u ciebie i stworzy spójną całość trawki ok, do tego jeszcze jakieś wyższe, mogą być brązowe, może hortensje tez, albo laurowiśnie, żeby zimozielone było, tyle mi wpadło, coś bez pomysłów jestem
dekoracje cudne! u mnie nic i chyba kiepsko będzie, sunia i tak wszędzie brudzi, nie ma takiego wypucowania, jak by się chciało, ale odbiję sobie to później
Karol99 14:14, 01 kwi 2015

U mnie też, leje, przerwa i tak w kółko. Trawnik zmienia się w bajorko.
malgorzata_s... 14:20, 01 kwi 2015

Milka napisał(a)
To już widziałam oczywiście kamień, żadnych innych materiałów tzn żwirek, bo on dominuje u ciebie i stworzy spójną całość trawki ok, do tego jeszcze jakieś wyższe, mogą być brązowe, może hortensje tez, albo laurowiśnie, żeby zimozielone było, tyle mi wpadło, coś bez pomysłów jestem
dekoracje cudne! u mnie nic i chyba kiepsko będzie, sunia i tak wszędzie brudzi, nie ma takiego wypucowania, jak by się chciało, ale odbiję sobie to później

Hortensję już tam są tylkonłyse i nie widać Laurki u mnie niestety wymarzają osłonięte nawet.
Żwirek potwierdzony Za tą słodycz to suni wszystko ujdzie
malgorzata_s... 14:20, 01 kwi 2015

Karol99 napisał(a)
U mnie też, leje, przerwa i tak w kółko. Trawnik zmienia się w bajorko.

U mnie zamiast trawnika jest śnieżnik
Gocha 14:23, 01 kwi 2015

Małgosiu ta biel w Twoim ogrodzie nie do pozazdroszczenia. Chyba lepszy byłby deszcz. A już tak kolorowo było. Niezbyt ładne święta nam sie zapowiadają. Ale dekoracje w domu masz przepiękne. Przyznam , że ja nie bardzo lubię robić dekoracje świąteczne ale bardzo lubię oglądać u kogoś szczególnie tak przecudnej urody. Mam nadzieję , że do nas nie dotrze ten śnieg bo jutro rano mój synio ma egzamin z jazdy. Buziaki
Milka 14:24, 01 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Hortensję już tam są tylkonłyse i nie widać Laurki u mnie niestety wymarzają osłonięte nawet.
Żwirek potwierdzony Za tą słodycz to suni wszystko ujdzie

Skoro hortki są, to brązowe trawy i może mahonię? uwielbiam ją za wszystko
malgorzata_s... 14:31, 01 kwi 2015

Gocha napisał(a)
Małgosiu ta biel w Twoim ogrodzie nie do pozazdroszczenia. Chyba lepszy byłby deszcz. A już tak kolorowo było. Niezbyt ładne święta nam sie zapowiadają. Ale dekoracje w domu masz przepiękne. Przyznam , że ja nie bardzo lubię robić dekoracje świąteczne ale bardzo lubię oglądać u kogoś szczególnie tak przecudnej urody. Mam nadzieję , że do nas nie dotrze ten śnieg bo jutro rano mój synio ma egzamin z jazdy. Buziaki

Powodzenia dla synusia Powiem ci że taka pogoda mnie pomogła na egzaminie
Była załadowana szyba pasażera i egzaminator nie zauważył że wjechałam na żółtym świetle w ostatniej sekundzie
malgorzata_s... 14:32, 01 kwi 2015

Milka napisał(a)

Skoro hortki są, to brązowe trawy i może mahonię? uwielbiam ją za wszystko

Irenko a jest machonia miniaturowa? Chodzi mi o taką co wielgaśna nie rośnie??
Milka 14:34, 01 kwi 2015

Można ją ciąć, jak bukszpan, ty nadajesz wielkośc i kształt, zawsze po kwitnieniu, bo szkoda tracić jej zapach

tu podpowiedź, ja mam tak, a w środku Pisardii, ale cięta z góry

Ewa777 15:01, 01 kwi 2015

Gosieńko, u Ciebie śnieg leży? U mnie wszystko co spada od razu topnieje. A słońce dziś z deszczem bawi się w chowanego.