Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

BASIA8 21:27, 30 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dzięki za uznanie To co czstkę robocie Będzie miejsce na rabatki?

Gosieńko na Naszej działce miejsca dostatek na rabatki kiedyś może będzie ładnie - przynajmniej taką mam nadzieję
Pozdrawiam.
malgorzata_s... 21:28, 30 mar 2015

BASIA8 napisał(a)

Gosieńko na Naszej działce miejsca dostatek na rabatki kiedyś może będzie ładnie - przynajmniej taką mam nadzieję
Pozdrawiam.

Będzie pięknie w to nie wątpię
Mala_Mi 21:51, 30 mar 2015

Małgosiu.. mózg mi paruje.. od pracy.. myślę i nic mądrego nie mogę wydumać..
Jak ścieżka to musi być coś wzdłuż ścieżki.. by robiła złudzenie, że gdzieś tam mona dojść..
Wrzośce raczej mi nie pasują.. one szybko wypadają.. i tu mogą mieć za ciemno.
Jak chcesz zostawić ścieżkę kamieni, to pasuje coś pomiędzy kamienie posadzić by nie było problemu z pieleniem.. może jednak lepsza ścieżka ciągła..

Jak coś mi zaświta mądrego to napiszę. a teraz wracam do swojego roboczego myślenia.
malgorzata_s... 21:54, 30 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)
Małgosiu.. mózg mi paruje.. od pracy.. myślę i nic mądrego nie mogę wydumać..
Jak ścieżka to musi być coś wzdłuż ścieżki.. by robiła złudzenie, że gdzieś tam mona dojść..
Wrzośce raczej mi nie pasują.. one szybko wypadają.. i tu mogą mieć za ciemno.
Jak chcesz zostawić ścieżkę kamieni, to pasuje coś pomiędzy kamienie posadzić by nie było problemu z pieleniem.. może jednak lepsza ścieżka ciągła..

Jak coś mi zaświta mądrego to napiszę. a teraz wracam do swojego roboczego myślenia.

Aniu a gdyby tak jak Marzenka podpowiadała kulaski i rozplenice niskie ?.
Zielona 22:14, 30 mar 2015

Gosiu, jeśli u mnie dostrzegłaś klimat w tych ascetycznych w porównaniu z Twoimi dekoracjach, to nie wiem, jak komplementować Twoje. Takich ilości nie ma chyba nikt na forum. U Ciebie nawet wielkanocny abnegat poczuje klimat Świąt

Co do rabaty, to moim zdaniem powinnaś powtórzyć trawy. Obie strony powinny ze sobą "gadać". Buksy dodadzą zimozieloności i całość będzie się pięknie prezentować. Czy myślałaś o tym, by ścieżkę pomiędzy płytami wysypać żwirkiem? Ładnie by odbijała "głaszczące" ją trawki...
Sebek 22:40, 30 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Sebuś właśnie o takich płytach mówiłam u Marzenki. Przed tujami planuje szpaler z ML.
Po drugiej stronie mam tuje zebrinusy i hortki phantom, chciałabym nawiązać do tego
Co ty na to??

Jak na lato
malgorzata_s... 22:50, 30 mar 2015

Zielona napisał(a)
Gosiu, jeśli u mnie dostrzegłaś klimat w tych ascetycznych w porównaniu z Twoimi dekoracjach, to nie wiem, jak komplementować Twoje. Takich ilości nie ma chyba nikt na forum. U Ciebie nawet wielkanocny abnegat poczuje klimat Świąt

Co do rabaty, to moim zdaniem powinnaś powtórzyć trawy. Obie strony powinny ze sobą "gadać". Buksy dodadzą zimozieloności i całość będzie się pięknie prezentować. Czy myślałaś o tym, by ścieżkę pomiędzy płytami wysypać żwirkiem? Ładnie by odbijała "głaszczące" ją trawki...

Martuś dziękuję za uznanie Ja mam świątecznego bzika wiesz? Bardzo cenię prostotę i minimalizm ale ja to wiesz, kokocha całkiem jestem i nie potrafię się opanować

Wiesz że ten żwirek to świetny pomysł. Nawiązywał by do rabatki z przed domu. One są równoległe
.
malgorzata_s... 22:50, 30 mar 2015

Sebek napisał(a)

Jak na lato

No to supcio
Zielona 23:46, 30 mar 2015

W takim razie oprócz traw, stawiam jeszcze na żwirek, świąteczna Kokoszko
Kindzia 14:26, 31 mar 2015

Matko i córko!!! Nie ustajesz...

Zimę mamy