Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

kasja83 12:44, 04 kwi 2016

Efffa napisał(a)
Kasju, tak ale od strony technicznej narazie, a w miedzy czasie musze znaleźć miejsce na trawki,m in na seslerie którą radziłam Tobie, u mnie ona w ilosci 27 szt, variegaty, molinie, hakone i c. montana. Także u mnie trawki na tapecie.

Obkupowałaś się gdzieś?Jakiś sprawdzony namiar może masz?
lojalna_ 09:41, 05 kwi 2016

no sie podzieje jak dostaniesz trawki. ja tez teraz robie czesc gdzie mam mało słonca i sie kopie sama z soba czy ryzykowac w tym cieniu czy szukac czegos co lubi cien .....
Efffa 21:08, 05 kwi 2016

kasja83 napisał(a)

Obkupowałaś się gdzieś?Jakiś sprawdzony namiar może masz?
Nie, pierwszy raz tam zamawiam, i nie wiem co bedzie
Efffa 21:09, 05 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
no sie podzieje jak dostaniesz trawki. ja tez teraz robie czesc gdzie mam mało słonca i sie kopie sama z soba czy ryzykowac w tym cieniu czy szukac czegos co lubi cien .....
ja też sobie przygotowuje miejsce pod trawki, skludziłam fajne bukszpany jak dla mnie, a dziś sadziłam żywopłot grabowy , Edytka mi odstąpiła i se posadziłam. Ciemierniki posadziłam , a mam jeszcze cuchnące i jejku niewiem co się dzieje, jest możliwość że korzenie zgniły, chyba je przelałam?! cuchnący całkowicie padnięty.Wiem, wiem zaraz mi powiesz zdjecia, ale juz komuś obiecałam zrobić zdjęcie beatlesów a kabel z aparatu gdzieś zapodziałam , to przez moje minimalistyczne porządki, i być może nie chcacy się go pozbyłam.
Nawet jakbym miała kabel to wszystko rozwalone u mnie i wstyd by było takie coś pokazać, Edyta wczoraj była u mnie na rowerku to potwierdzi, że nie ma co focić,
AnnaCh 22:35, 05 kwi 2016

No to jak przeleciałam trochę się po wątku, to okazało się, że już nie raz też u Ciebie byłam
Efffa 22:39, 05 kwi 2016

No widzisz Ania!
lindsay80 22:43, 05 kwi 2016

Efffa napisał(a)
ja też sobie przygotowuje miejsce pod trawki, skludziłam fajne bukszpany jak dla mnie, a dziś sadziłam żywopłot grabowy , Edytka mi odstąpiła i se posadziłam. Ciemierniki posadziłam , a mam jeszcze cuchnące i jejku niewiem co się dzieje, jest możliwość że korzenie zgniły, chyba je przelałam?! cuchnący całkowicie padnięty.Wiem, wiem zaraz mi powiesz zdjecia, ale juz komuś obiecałam zrobić zdjęcie beatlesów a kabel z aparatu gdzieś zapodziałam , to przez moje minimalistyczne porządki, i być może nie chcacy się go pozbyłam.
Nawet jakbym miała kabel to wszystko rozwalone u mnie i wstyd by było takie coś pokazać, Edyta wczoraj była u mnie na rowerku to potwierdzi, że nie ma co focić,

Mi też jeden zgnił z tych co wcześniej kupowałam, faktycznie z podlewaniem to trzeba w ich przypadku uważać.

Jest co focić, ale Ciebie się doprosić o zdjęcia, to ciężko jest, ja już nawet nie próbuję.
A przecież pięknie masz tam teraz z tymi ciemiernikami, czemu tego nie chcesz pokazać?
Efffa 22:46, 05 kwi 2016

jak będę mieć pieknie to pofoce, wiesz zaczełam sciągać żwirek i go myć, więc wyobraż sobie jak wyglada, ale właśnie chciałm Ci pisać, ze wiem co moim rh Nova Zembla, wiesz,że one w ogóle korzeni nie mają, rozebrałam dziś na drobny mak je, coś je zeżarło? możliwe?
Marta 22:46, 05 kwi 2016

Poszukaj ten kabel, albo kup nowy i pokazuj nam graby
Efffa 22:48, 05 kwi 2016

Marta napisał(a)
Poszukaj ten kabel, albo kup nowy i pokazuj nam graby
hihi, Marta Ty to kiedyś sie z Edytą wybierzesz, to zobaczysz, ze nie ma co focić