no sie podzieje jak dostaniesz trawki. ja tez teraz robie czesc gdzie mam mało słonca i sie kopie sama z soba czy ryzykowac w tym cieniu czy szukac czegos co lubi cien .....
ja też sobie przygotowuje miejsce pod trawki, skludziłam fajne bukszpany jak dla mnie, a dziś sadziłam żywopłot grabowy , Edytka mi odstąpiła i se posadziłam. Ciemierniki posadziłam , a mam jeszcze cuchnące i jejku niewiem co się dzieje, jest możliwość że korzenie zgniły, chyba je przelałam?! cuchnący całkowicie padnięty.Wiem, wiem zaraz mi powiesz zdjecia, ale juz komuś obiecałam zrobić zdjęcie beatlesów a kabel z aparatu gdzieś zapodziałam , to przez moje minimalistyczne porządki, i być może nie chcacy się go pozbyłam.
Nawet jakbym miała kabel to wszystko rozwalone u mnie i wstyd by było takie coś pokazać, Edyta wczoraj była u mnie na rowerku to potwierdzi, że nie ma co focić,
Mi też jeden zgnił z tych co wcześniej kupowałam, faktycznie z podlewaniem to trzeba w ich przypadku uważać.
Jest co focić, ale Ciebie się doprosić o zdjęcia, to ciężko jest, ja już nawet nie próbuję.
A przecież pięknie masz tam teraz z tymi ciemiernikami, czemu tego nie chcesz pokazać?
jak będę mieć pieknie to pofoce, wiesz zaczełam sciągać żwirek i go myć, więc wyobraż sobie jak wyglada, ale właśnie chciałm Ci pisać, ze wiem co moim rh Nova Zembla, wiesz,że one w ogóle korzeni nie mają, rozebrałam dziś na drobny mak je, coś je zeżarło? możliwe?