Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Efffa 23:58, 08 sie 2015

A dziękuję bardzo za życzonka!
Fakt upał nieziemski, więc nawet nie odpalałam piekarnika tylko wszystko na grillu sie piekło, a my w domu bo dużo chłodniej.
Synek młodszy, za mały(6 lat) na inne atrakcje.
ivo 16:42, 09 sie 2015

Witam!Zaznaczam Wątek bo widzę tu podobne klimaty do moich. Czekam co dalej u Ciebie. Zaczyna sie ciekawie.
Iwk4 20:18, 10 sie 2015

Ewelina, czy ty przypadkiem wcześniej nie miałaś innego tytułu wątku? Po awatarku poznałam, że lubię twój ogród, dzięki temu, ze u mnie napisałaś - mogłam do Ciebie trafić. Przecież wcześniej już się zachwycałam twoim ogrodem.
Świetne inspiracje.

Ewelinka, czy ty masz przy płocie drzewa? Jak zagospodarowałaś przy nich teren?
Karol99 20:35, 10 sie 2015

On miał chyba coś z bukszpanami w nazwie.
Efffa 21:04, 10 sie 2015

Oczywiscie trawnik nie istnieje poniewaz to poczatek mojej ogrodowej przygody, wiec sie obawiałam takie zdjęcia wstawić, ale co tam , każdy tak chyba miał na początku?
Drzwi tarasowe, które widać(1.90m)tam jest wyjscie na taras drewniany(jeszcze go niema), będzie się stykał z tarasem z płyt i będzie do konca pustego kwadratu

Tą małą kostke ułozyłam byle jak,zeby pokazac jak szeroko bedzie po tej stronie, tu właśnie chciałam bukszpany,
Efffa 21:07, 10 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewelina, czy ty przypadkiem wcześniej nie miałaś innego tytułu wątku? Po awatarku poznałam, że lubię twój ogród, dzięki temu, ze u mnie napisałaś - mogłam do Ciebie trafić. Przecież wcześniej już się zachwycałam twoim ogrodem.
Świetne inspiracje.

Ewelinka, czy ty masz przy płocie drzewa? Jak zagospodarowałaś przy nich teren?

Iwka, miałam inny tytuł, bardzo zobowiazujacy a nie dałam rady temu sprostać, za duzo roslin mi się podoba, był Ogród Cisowy.
Właśnie co do drzew, to jescze nie mam, ale chciałam graby z trawa ML, później Ci poślę o co mi chodziło, chyba sie zaispirowałam Magdą albo tusiawka, poszukam!
Karolku, nowy avatar?Czy to inny Karol?
Pomyliłeś się co do tytułu.
Efffa 21:10, 10 sie 2015

No, a jutro zrobię zdjęcie z góry, ale jak to widzicie?
Karol99 21:11, 10 sie 2015

Efffa napisał(a)

Iwka, miałam inny tytuł, bardzo zobowiazujacy a nie dałam rady temu sprostać, za duzo roslin mi się podoba, był Ogród Cisowy.
Właśnie co do drzew, to jescze nie mam, ale chciałam graby z trawa ML, później Ci poślę o co mi chodziło, chyba sie zaispirowałam Magdą albo tusiawka, poszukam!
Karolku, nowy avatar?Czy to inny Karol?
Pomyliłeś się co do tytułu.

aa no tak cisowy!
tak to ja.
Efffa 21:11, 10 sie 2015

Jazz, Tess, Lindsay- wisnia mi też się zaczęła kłócić, nie będzie jej!Dac wszystkie drzewa jednakowe, teraz tylko niewiem czy platan , grab , czy brzozy!
Iwka masz rację wszystkie drzewa takie same bedą?
Ja ja to wam mam pokazać , mam w Garden Puzzle rysować, ?
Efffa 21:39, 10 sie 2015

jazzy napisał(a)

Zawsze chętnie pomogę, tylko musisz wiedzieć, że ja się nie znam za bardzo
To czekamy na kolejne foty

Dla mnie to dużo, taka pomoc...ja nie uważam ze sie nie znasz, masz o duzo sprawach ogrodowych pojęcie, poza tym masz wizje i wyobrażnie czego mi brakuje!