Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Aga 05:51, 14 sie 2015

W 1 uważam że tylko trawę .W pozniejszym czasie jeżeli będzie ci za lyso pod trawą możesz coś dosadzic.Wszystko też zalezy jaka to bedzie trawa bo nie wiem jakie tobie sie podobają. Jak dla mnie to pasuje tam miskant ML .
jazzy 14:46, 14 sie 2015

Efffa napisał(a)

Zdjęcia na str72

Czy taras masz od południa? Jakoś mi to umknęło
Jeszcze by się przydało żebyś narysowała na tym planie gdzie wypadają granice działki
No i pokaż aktualne zdjęcie frontu
Anda 23:21, 14 sie 2015

Jakie tu się piękne zmiany zapowiadają. Inspirka z pintu zychwycająca. Będę podglądać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Efffa 23:24, 14 sie 2015

Jazzy taras od południa jest, a zdjęcia zrobię!
Efffa 23:25, 14 sie 2015

Anda napisał(a)
Jakie tu się piękne zmiany zapowiadają. Inspirka z pintu zychwycająca. Będę podglądać

Witam Cię Ewuś!Chciałabym, żeby coś fajnego wyszło, ale u mnie az tak wielkiego efektu raczej nie bedzie, bo drzewa raczej bede kupowac mniejsze!Podglądaj i doradzaj!
Anda 23:29, 14 sie 2015

Z doradzaniem to ci u mnie krucho, ale dam z siebie wszystko Najpierw muszę ogarnąć Twój wątek, bo stron co niemiara.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 15:46, 15 sie 2015

Efffa napisał(a)

Zdjęcia na str72

Ja się nie znam i jak wiesz, sama jestem początkująca. Obiecałam jednak, że dam z siebie wszytko, więc próbuje

W 1. posadziłabym drzewo, na wysokim pniu, albo takie wielopniowe, aby nie zasłaniało widoku. Ale jakie drzewo to już nie wiem. Zależy od Twojego gustu.
2. Za grabami trawy wysokie, dodają lekkości.
3. i 4. nie mam jeszcze wyrobionego zdania. Muszę Twoje fotki porządnie sobie uzmysłowić.

jazzy 21:33, 15 sie 2015

No właśnie, a gdzie som fotki?
L00zak 21:54, 15 sie 2015

Z fotkami będzie łatwiej
lindsay80 13:44, 17 sie 2015

Takie zdjęcie ostatnio znalazłam - wrzucam Ci bo akurat jest połączenie tarasu z drewna i płytami i jeszcze jakieś drzewo się pojawia - może Ci się przyda.