Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Efffa 18:01, 20 sie 2015

jazzy napisał(a)
Wróciłaś?
Nakupiłaś?
Posadziłaś?

Ale ja mówiłam ze w niedzielę jadę!Ale nie strzymałam i dzis se pojechałam
Efffa 18:02, 20 sie 2015

anna_p_k napisał(a)
widze że Ty cały czas pracujesz w ogródku twoarzysz sadzisz i nawet fotki nowe są pozdrawiam

Ania pozdrwiam, jeszce raz sie powtórzę , za długi ten Twój urlop od nas!
Efffa 18:03, 20 sie 2015

iwka napisał(a)
evergoldy są śliczne, trzy lata temu kupiłam trzy małe sadzonki a w tym roku tak się rozrosły, że zachciało mi się mieć ich więcej, no i podzieliłam jednego na pięć jeszcze dwa do podziały zostały i wsadzę je chyba między bukszpany właśnie
Własnie Edytka mi tez pisała ze szybko rosna z czego sie bardzo cieszę
Efffa 18:04, 20 sie 2015

Anda napisał(a)

Myślę, że każdy ma prawo do własnego gustu i jeśli Ci w Twoim ogrodzie bardziej pasuje zielony w różnych odcieniach, to nie ma się co "przeginać". Myśl o tym co Tobie się podoba. Zielony wcale nie jest nudny. Można przecież go urozmaicić przeróżnymi fakturami i kształtami, i odcieniem. Taki ogród może być piękniejszy od kolorowego.

Ostatnio siedziałam u znajomych w ogrodzie. Oni maja tylko trawę, drzewa i zielone, różnorodne krzaki jako żywopłot. Bardzo fajnie się tam siedziało. Ten ogród bardzo uspokajał. Wcale nie był nudny.

Anda miłe przemyślania, lżej mi już!
Efffa 18:05, 20 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Z pasem tu przylazłam i lac bede az dupsko spuchnie co prawda u mnie nie ma co ogladac bo kensek placu jest ale czemu sie do auta Edycie nie wpakowalas to nie wiem focha mam .... Szykuj sie za tydzien i gotowosc masz miec kazdego dnia !

Ha ha, miło ze mnie zapraszasz, a Twój plac jest obłędnie piękny i mam nadzieję ze Edytka fotki przemyciła do mnie!
Efffa 18:06, 20 sie 2015

Krys napisał(a)
http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/z-milosci-do?contestGuid=87212 poprosze o glos
zaraz spojrze co to.
Efffa 18:09, 20 sie 2015

Byłam dzis w szkółce ale nie u K. w Goczałkowicach tylko tu blisko i niewiem czy dobrze zrobiłam, kupiłam 4 graby, ale mniejsze niz takie co były u K.I teraz sie głowie ze lepiej mogłam dołozyć i mieć większe, kurcze no ale chyba urosna no nie?Ło matko ja zawsze w gorącej wodzie kąpana, dobra nie narzekam ide sfocić. A tak w ogóle graby sie sadzi do zwykłej ziemi?
Efffa 18:21, 20 sie 2015

Ten wyższy bedzie w kwadracie, a wogóle one mają być przy jakiś palikach?
Efffa 18:23, 20 sie 2015

lindsay80 18:52, 20 sie 2015

No przyspieszyłaś działania koleżanko!
Graby urosną - a jak chcesz im dać kopa na start to przyjedź do mnie, dam Ci trochę "ogrodniczego złota" przywiezionego ze wsi to im w korzenie wrzucisz i pójdą jak burza