evergoldy są śliczne, trzy lata temu kupiłam trzy małe sadzonki a w tym roku tak się rozrosły, że zachciało mi się mieć ich więcej, no i podzieliłam jednego na pięć jeszcze dwa do podziały zostały i wsadzę je chyba między bukszpany właśnie
Myślę, że każdy ma prawo do własnego gustu i jeśli Ci w Twoim ogrodzie bardziej pasuje zielony w różnych odcieniach, to nie ma się co "przeginać". Myśl o tym co Tobie się podoba. Zielony wcale nie jest nudny. Można przecież go urozmaicić przeróżnymi fakturami i kształtami, i odcieniem. Taki ogród może być piękniejszy od kolorowego.
Ostatnio siedziałam u znajomych w ogrodzie. Oni maja tylko trawę, drzewa i zielone, różnorodne krzaki jako żywopłot. Bardzo fajnie się tam siedziało. Ten ogród bardzo uspokajał. Wcale nie był nudny.
Z pasem tu przylazłam i lac bede az dupsko spuchnie co prawda u mnie nie ma co ogladac bo kensek placu jest ale czemu sie do auta Edycie nie wpakowalas to nie wiem focha mam .... Szykuj sie za tydzien i gotowosc masz miec kazdego dnia !
Magdziam, Karol, Loozak, pochwalę się ale nie wiem czy jest czym!
Ewuś, kiedys miał byc miłorząb ale został grab, tam przypasowałam duzo drzew ale grab wygrał!