Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Enya73 20:54, 17 wrz 2015

O znalazłam w archiwum w miarę aktualne , niestety teraz nie kwitnie

To ta kulka po lewej stronie tarasu nad wodą

A tak kwitnie

Efffa 22:18, 17 wrz 2015

jazzy napisał(a)

A to ma być duże drzewo?
Bo jak nie, to może Magnolia one mają płytki korzeń

No własnie małe drzewo i zpłytkim korzeniem, coś jeszcze masz na myśli?
Efffa 22:20, 17 wrz 2015

Dziekuje Enya, przedtem znalazłam w wizytówce Twojej,ładna. a ja wole jak nie kwitnie, chociaż magnolia to jedyne kwiaty z wszystkich roslin które mnie zachwycają, a najbardziej nie lubie jak kwitną rh
KasiaW76 07:14, 18 wrz 2015

Ewciaa Dlaczego nie lubisz jak rh kwitną? Prawie każdy się zachwyca kwiatami
Efffa 07:47, 18 wrz 2015

Kasia lubie jak zakwitają jak coś sie dzieje, ale potem mnie juz ten widok męczy, rh podobają mi sie jak są zielone, ale to tylko w Cunnigham white.Bo mam tez Nova Zembla to kwitnienie podoba mi sie,tych nie wyobrazam sobie bez kwiatów,są piękne, mówie tylko o tych 2 odmianach, innych nie zamierzam mieć.
siakowa 07:49, 18 wrz 2015

hahahah zielono zielona
Efffa 07:55, 18 wrz 2015

Kasia oj tak , moje plany , rysunki są kolorowe a potem i tak zostaje zieleń, chyba mi tak zostanie, Chociaz ostatnio wymysliłam ze plac se podziele żywopłotem z graba na tzw wnetrze ogrodowe i w mniejszej czesci poszaleję z kolorami.
siakowa 08:07, 18 wrz 2015

Efffa napisał(a)
Kasia oj tak , moje plany , rysunki są kolorowe a potem i tak zostaje zieleń, chyba mi tak zostanie, Chociaz ostatnio wymysliłam ze plac se podziele żywopłotem z graba na tzw wnetrze ogrodowe i w mniejszej czesci poszaleję z kolorami.

ale boisz sie kolorów i ich kompozycji czy nie lubisz?
Efffa 08:14, 18 wrz 2015

Kasia,boję sie ze za bardzo to wszystko bedzie przeładowane, dla mnie najbezpieczniejsze rozwiązanie, chciałabym zmienic tok myślenia, ja czuje sie dobrze w miejscach spokojnych bez przepychu,zielony kolor w ogrodzie mnie uspakaja, przykładowo cały mój parter domu jest minimalistyczny i w białych kolorach z dodatkiem grafitu, meble bezuchwytowe, nawet karnisze mam obudowane zeby ich nie było widać,moje dzieci tez mają bardzo minimalistycznie w pokojach, udzieliło im sie ode mnie, ot tak dziwny człowiek ze mnie,
lindsay80 11:05, 18 wrz 2015

a ja znając Twoje zamiłowanie do jednorodności pytam, czemu nie dasz tam też graba?
Fajnie by łączył front podwórka z tym co tworzysz przy tarasie.
Ale ja dzisiaj piękne okazy widziałam i to całkiem blisko...

Chyba nigdy tego nie pojmę, że Ci się kwitnące CW nie podobały, ja te Twoje widziałam i mogłabym się na nie gapić i gapić