Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 19:07, 22 gru 2015

Dziewczęta miło, że zaglądacie. Dłubaniny ciąg dalszy. Najbardziej lubię coś z niczego i tak w tym roku mam poprawioną choinkę z witek brzozowych.
Nie zniszczyła się od zeszłego roku więc po co wyrzucać
ryska 19:14, 22 gru 2015

I moja tegoroczna radosna twórczość
Chyba okleję skrzynkę mchem, zobaczymy czy starczy mi czasu.

Jemioła mi się posypała, nie będzie całowania
Pozdrawiam Wszystkich i życzę radosnych chwil w nadchodzącym szczególnym czasie.
Rumianka 19:56, 22 gru 2015

Jakie ładne i pomysłowe ozdoby...Pozdrawiam...
Nallar 23:05, 22 gru 2015

ryska napisał(a)

Jemioła mi się posypała, nie będzie całowania
Pozdrawiam Wszystkich i życzę radosnych chwil w nadchodzącym szczególnym czasie.

Bardziej to bałwanek czy jakiś owad? Czego Ty się dopatrzyłaś artystyczna duszyczko?
Choineczka z brzozowymi plasterkami prezentuje się bardzo "aligancko"
Nie myślałaś aby cyprysowych choinek nie wetknąć do doniczek z ziemią? potrzebowałabyś mniej mchu.
Za pozdrowienia dziękuję, Was też pozdrawiam jeszcze wtorkowo.
ren133 13:07, 23 gru 2015

ryska napisał(a)
Dziewczęta miło, że zaglądacie. Dłubaniny ciąg dalszy. Najbardziej lubię coś z niczego i tak w tym roku mam poprawioną choinkę z witek brzozowych.
Nie zniszczyła się od zeszłego roku więc po co wyrzucać

Ale cudna ta choineczka
Lukasz2013 15:27, 23 gru 2015

Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzy Łukasz Loczek
Katkak 18:22, 23 gru 2015

Renia ja też uwielbiam coś z niczego , ale to wiesz. Choineczki fajowe . Kochana, jutro jestem w pracy, potem wiadomo - jeszcze ostatek przedświątecznej bieganiny i Wigilia, więc już dziś chcę życzyć Tobie i Twojej rodzince zdrowych, spokojnych i Radosnych Świat Bożego Narodzenia. Niech ich magia trwa cały rok .
Jana 18:44, 23 gru 2015

Choinka wspaniala, ciekawy pomysł
ryska 20:11, 23 gru 2015

Kochani bardzo dziękuję za życzenia i jeszcze raz rewanżuję się dobrym słowem: Wspaniałych Świąt
A teraz pochwalę się zmianą mojego stroika na skrzynce po mandarynkach. Efekt jest rewelacyjny jak dla mnie.
ryska 20:17, 23 gru 2015

Nallar napisał(a)

Bardziej to bałwanek czy jakiś owad? Czego Ty się dopatrzyłaś artystyczna duszyczko?
Choineczka z brzozowymi plasterkami prezentuje się bardzo "aligancko"
Nie myślałaś aby cyprysowych choinek nie wetknąć do doniczek z ziemią? potrzebowałabyś mniej mchu.
Za pozdrowienia dziękuję, Was też pozdrawiam jeszcze wtorkowo.

Wyobraź sobie, że taki miałam zamysł na początku sezonu świątecznego. Chciałam całe dwa parapety balkonowe "obsadzić" takimi drzewkami w doniczkach. Pogoda mnie jednak dobiła i zmieniłam zdanie buziaki