Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 17:44, 03 sty 2016

Dziękuję Dziewczęta. Szczytem mojej głupoty przy moich chorych kończynach było schodzenie z klifu aby zobaczyć z bliska torpedownię a potem wchodzenie z powrotem. No ale upór to moje drugie imię na nieszczęście lub szczęście, nie wiem. Zmachana byłam ogromnie więc to zalanie to był raczej gwóźdź do przeziębienia, ale warto było
Torpedownia z klifu

Schody(200 stopni- liczyłam)

Aha i zaliczyłam jeszcze lodowisko, także katarek to pikuś

Bałtyk zimą polecam bardzo.
bleebla 18:30, 03 sty 2016

ryska napisał(a)
Dziękuję Joasiu, to zasługa noworocznego sopockiego słoneczka.
To też fajnie wyszło, trochę jak na lodowcu

zimowe zdjęcie na tło pulitu piękne

ps. czy pierwsze zdjęcie przedstawia torpedownie z bliska?
ryska 18:37, 03 sty 2016

Tak Aguś, to torpedownia z bliska.
Na pulpicie mam Bałtyk latem Ta wersja dla morsów
Ivvvona 19:56, 03 sty 2016

Renatko, pozdrawiam w nowym roku Widzę że pięknie spędziłaś Sylwestra, zdjęcia jak zwykle super. Sorki, że tak długo nie odpisywałam, myślę że to się zmieni. Ciesze się że żurawki się przyjęły i jednocześnie trochę się martwię o roślinki przez te mrozy. Mam nadzieję że wkrótce odpuszczą.
ryska 18:52, 04 sty 2016

Hej Iwonko, dziękuję i cieszę się, że się pojawiłaś po tak długiej przerwie.
Oby do wiosny, roślinki na chwilę obecną wyglądają bardzo smutno. Też liczę na to, że sobie poradzą. Pozdrawiam
Jana 08:31, 05 sty 2016

Zdjęcia jak zwykle piękne, uwielbiam Bałtyk o każdej porze, zwłaszcza i zdecydowanie poza sezonem
Rumianka 09:59, 05 sty 2016

Renatko, doczytałam, że byłaś na Wybrzeżu w okolicy Sylwestra. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że wybierasz się tu. Z chęcią ugościłabym Cię u siebie... Może kiedyś???
ryska 14:23, 05 sty 2016

Jana napisał(a)
Zdjęcia jak zwykle piękne, uwielbiam Bałtyk o każdej porze, zwłaszcza i zdecydowanie poza sezonem

Dziękować Również go uwielbiam. Byłam wiele razy latem, raz wiosną i teraz zimą. W miejscach ciekawych i tak była masa ludzi nawet po sezonie. Po molo w Sopocie np. 1 stycznia trzeba się było przeciskać a było w końcu dużo na minusie i silny wiatr. Pewnie latem jest jeszcze tłoczniej.
Widać wielbicielek i wielbicieli Bałtyku jest mnóstwo
ryska 14:30, 05 sty 2016

Rumianka napisał(a)
Renatko, doczytałam, że byłaś na Wybrzeżu w okolicy Sylwestra. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że wybierasz się tu. Z chęcią ugościłabym Cię u siebie... Może kiedyś???

Bardzo mi miło. Teraz miałam napięty grafik ale w przyszłości bardzo chętnie. Moja rodzinka tak ma, że do maja planujemy, że nie nad morze a potem i tak lądujemy z tęsknoty w Łebie Także okazji ku spotkaniu będzie buziak
Karol99 14:54, 05 sty 2016

ryska napisał(a)
Hej Iwonko, dziękuję i cieszę się, że się pojawiłaś po tak długiej przerwie.
Oby do wiosny, roślinki na chwilę obecną wyglądają bardzo smutno. Też liczę na to, że sobie poradzą. Pozdrawiam

Nawet iglaki nie są tak piękne jak w sezonie. Z niecierpliwością czekam już na wiosnę.