Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

Nallar 20:36, 23 mar 2017

Właśnie miałam zapytać o dębową Liścorki ma faktycznie piękne, ale interesi mnie czy puszcza jakieś korzonki? Patyczki w ilości sztuk 3, które mieszkają u mnie jakoś nie kwapią się do puszczenia "wąsików". Zaczynam się martwić.
Cyknij w wolnej chwili fotkę tym dereniowym korzonkom
malgorzata_s... 20:42, 23 mar 2017

Ależ kiełków z ziemi wychodzi Buziaki zostawiam
ryska 20:55, 23 mar 2017

Zana napisał(a)
Jak ja lubię tu zaglądać. Już przebieram nóżkami w oczekiwaniu na te Twoje tulipanowe rarytaski

Aniu zapraszam, czuj się jak u siebie Bardzo miło mi słyszeć takie słowa, że ktoś lubi do mnie zaglądać. Tyle jest wątków, trudno dokonywać wyboru a czas nie z gumy, tym bardziej doceniam i dziękuję
Ivvvona 21:06, 23 mar 2017

Czytam o jakiejś rewolucji i szerokich planach, ciekawam co to będzie? Ja zamówiłam kilka roślinek w Bylinowyn, może wybierzesz się na rekonesans jak pojadę po odbiór? Mam nadzieję że wreszcie się ociepli i uda nam się popracować w ogrodzie.
Nallar 21:18, 23 mar 2017

Reniu skorzystaj z zaproszenia Iwonki, byłam tam kilka razy i zawsze coś mi się do łapek przykleiło. Powołajcie się na ogrodowisko i rabat macie murowany.
ryska 21:23, 23 mar 2017

Nallar napisał(a)
Właśnie miałam zapytać o dębową Liścorki ma faktycznie piękne, ale interesi mnie czy puszcza jakieś korzonki? Patyczki w ilości sztuk 3, które mieszkają u mnie jakoś nie kwapią się do puszczenia "wąsików". Zaczynam się martwić.
Cyknij w wolnej chwili fotkę tym dereniowym korzonkom

Sesję im przed chwilą zrobiłam
Na tych korzonków brak.
Dębolistna (z jednego patyczka lekko zdarłam skórkę nie wiem czy to ma sens ale może w tym miejscu łatwiej wypuści korzonki?)

Anabelki
ryska 21:24, 23 mar 2017

Dereń

ryska 21:32, 23 mar 2017

Ivvvona napisał(a)
Czytam o jakiejś rewolucji i szerokich planach, ciekawam co to będzie? Ja zamówiłam kilka roślinek w Bylinowyn, może wybierzesz się na rekonesans jak pojadę po odbiór? Mam nadzieję że wreszcie się ociepli i uda nam się popracować w ogrodzie.

Skrzynek ciąg dalszy w warzywniaku, plus przenoszony kojec, plus naprawa murku w przedogródku.
Wyleciły już jałowce (te wielkie spod balkonu)i winobluszcz z warzywniaka.
Doszła 1 skrzynka i z powodu ciągłych deszczów dalsza robota stoi.
Kiedy ( w jaki dzień tygodnia) się szykujesz?
Najbardziej mam zajęte soboty ale chętnie bym pojechała.
Zamawiałam już od nich parę razy.
Zawsze byłam zadowolona
Dzięki za propozycję.

ryska 21:36, 23 mar 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ależ kiełków z ziemi wychodzi Buziaki zostawiam

Hej Małgosiu, odwzajemniam buziaki
Dla Ciebie moje nowe warzywo- rukiew wodna.
Mam z nią jeden problem.
Fajnie smakuje ( taką łagodniejszą rzodkiewką) i Julia ją cały czas podskubuje
Widać, że stoi po uszy w wodzie i jej to służy.

ryska 21:37, 23 mar 2017

Nallar napisał(a)
Reniu skorzystaj z zaproszenia Iwonki, byłam tam kilka razy i zawsze coś mi się do łapek przykleiło. Powołajcie się na ogrodowisko i rabat macie murowany.

Wysyłkowo mam oczopląs a co dopiero mówić stacjonarnie
Sałatę jeszcze obfociłam