Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 21:22, 13 cze 2018

Nallar napisał(a)

Czyli stanowisko ma dobre, zasugerowałam się kolorem liści.
Jeśli mam być szczera to wolałabym Hagleya.

Pashmina piękna.

Hagley ładniejszy, to fakt.

Pashmina ucierpiała trochę od deszczu. Akurat woda leciała na nią wprost z parasola.

ryska 21:35, 13 cze 2018

Gocha napisał(a)
Renatko cudowny jest ten płotek i te wystające z niego powojniki i różyczki- super klimacik. Pashmina przepiękna- cały czas się zastanawiam nad jej kupnem ale nie chcę róż kupować wysyłkowo, wolę u mnie w szkółkach a nie maja w pojemnikach. Ogrodówki przeogromne i tyle kwiatów mają. Czy Ty je okrywasz na zimę czy klimat jakiś inny u Ciebie ? . Pozdrawiam

Witaj Gosiu, chyba pierwszy raz u mnie?
Dziękuję
Moje wszystkie różyczki są z wysyłkowych sklepów.
Pashmina z Flor....ndy, bardzo ładna przyszła jesienią 2017. Jak na świeżaka to super sobie radzi.
Ogrodówek nie okrywam na zimę. Mam teorię, że im szkodzi bardziej mróz w maju niż zimą. Ten rok łaskawy to i hortensje niesamowite
Również pozdrawiam
Ivvvona 21:41, 13 cze 2018

Plotek wygląda rewelacyjnie z różami, ogrodówki faktycznie utoną w kwiatach. Może wkrótce zajrzę na kawusię to zobaczę te śliczności na żywo.
ryska 21:47, 13 cze 2018

gobasia napisał(a)
Cuda pokazujesz Renatko ...Plotek jak z bajki...Hortensja ogrodowa zachwycajaca

Miła jesteś Basiu ale gdzie mi tam do Ciebie.
Dziękuję

Hortensji dokładnie jest tam 5 krzaczków
Margerytka40 21:54, 13 cze 2018

Uff,utknęłam dziś Reniu na Twoim wątku i wyjść nie mogę takie cuda pokazujesz . Moja ogrodówka też w tym roku kwitnie ,trzy lata nie kwitła bo też nie okrywam jej. Ten rok łaskawy dla niej.
ryska 21:55, 13 cze 2018

Ivvvona napisał(a)
Plotek wygląda rewelacyjnie z różami, ogrodówki faktycznie utoną w kwiatach. Może wkrótce zajrzę na kawusię to zobaczę te śliczności na żywo.

Zajrzyj, zapraszam serdecznie
Fotki oczywiście zakłamują rzeczywistość.
Dziś podwórko wygląda jak komis samochodowy. Nawet zdjęć nie dałabym rady zrobić.
Ale na schodach wita gości taki obraz

ryska 22:04, 13 cze 2018

Margerytka40 napisał(a)
Uff,utknęłam dziś Reniu na Twoim wątku i wyjść nie mogę takie cuda pokazujesz . Moja ogrodówka też w tym roku kwitnie ,trzy lata nie kwitła bo też nie okrywam jej. Ten rok łaskawy dla niej.

Byłam, widziałam Twoje rozmachy. Totalna rewolucja i te przestrzenie- bajeczka. Jak się rozrosną trawy i bylinki to będziemy szczęki zbierać z podłogi.
Moje ogrodówki kwitną co roku ale w tym to już przesadziły

ryska 22:09, 13 cze 2018

Telefonowe fotki ogrodówek
Ivvvona 22:11, 13 cze 2018

Twoje pelaśki ładniejsze od moich, u mnie dopiero zaczynają kwitnąć.
Zajrzę na pewno, tylko skończy się w pracy gorący czas.
Margerytka40 22:14, 13 cze 2018

ryska napisał(a)

Byłam, widziałam Twoje rozmachy. Totalna rewolucja i te przestrzenie- bajeczka. Jak się rozrosną trawy i bylinki to będziemy szczęki zbierać z podłogi.
Moje ogrodówki kwitną co roku ale w tym to już przesadziły

To masz jakąś fajną odmianę ,albo może zacisznie bardzo mają? Moja niby ciepłe miejsce a różnie z tymi kwiatami,buuuu.
Nareszcie zmienia mi się ten mój nieokiełznany busz ,ale to jeszcze potrwa sporo.