Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

Urszulla 20:29, 09 paź 2012

Dziękuję Ci za przemile spędzony dzień...nabrałam nowych emocji i energii do prac ogrodowych. Pogoda nam dopisała znakomicie....myślę że zdrowie Ci się polepszyło jak poszwędałyśmy się tyle po ogrodzie jak na jakiejś wycieczce górskiej. Masz przepiękny trawnik....to na początek, rabaty o różnym nachyleniu i wzniesieniu bardzo mi się podobały.....u mnie płasko, więc u Ciebie zachwyca mnie to czego ja nie będę miała. Ten ogrom roślin u Ciebie mnie zachwycił..też bym je przesadzała bez końca... ale te jesienne wspaniale się wpisały w krajobraz ogrodu. Chciałabym aby zdjęcia które zrobiłam u Ciebie znalazły swoje miejsce w Twojej wizytówce ogrodu (choć nie jestem fotografem i jakość nie jest znakomita....z czasem najwyżej wymienisz na lepsze).
I jeszcze jedno: mam nadzieję, że ten mój mały nie był wielkim szkodnikiem ogrodowym, za to zrehabilitował się ładnym zdjęciem Twojego pieska,które Ci wysyłam
A to dołączam na pamiątkę spotkania w jesienny dzień
Urszulla 20:55, 09 paź 2012

I jeszcze jedno-jesteś Mistrzem w rozsadzaniu, dużo się u Ciebie nauczyłam! Dzięki
monitka 21:05, 09 paź 2012

alinak napisał(a)
jesien kocham głównie za trawy i wrzosy . te pierwsze już poszarzały , ale trawy trzymają fason.

RED BARON

Alinko po lewej od red barona to wros czy wrzosiec? śliczny kontrast daje.

Gratuluję spotkania, fajnie porozmawiać z kimś kto nadaje na takich samych ogrodniczych falach
monteverde 21:17, 09 paź 2012

O jakie miłe spotkanie, Alinka ładny kolor włosów a trawy przepiękne
Kaisia 21:21, 09 paź 2012

Alinko u Ciebie jak zwykle cudowne klimaty, ostnice masz piekne, moje niestety nie przezimowały i wysiały się tylko dwie które już nie dają tego efektu jak u Ciebie.
alinak 23:14, 09 paź 2012

witajcie dziewczyny , ja jak zwykle na ogrodowisku jak wszyscy idą spać . ale
Uli dziękuję za przemiły dzień . no z tą nauką to bywa różnie , ale wiesz to nie zawsze działa na wszystkich .......gdyby tak dzieci jeszcze twierdziły !!!!!!!

Moniko - na fotce same wrzosy . wyobraź sobie że te maja ok 8 lat i mają się świetnie

Kasiu - szkoda że wcześniej nie meldowałaś , bo rozdałam chyba z 10- 15 ostnic od wiosny .

Eliza ----- trawy pokochasz na 100 jesli masz duszę romantyka . nawet Ula dzisiaj zachwycała się niezwykłym szumem miscanta giganeusa
monitka 23:20, 09 paź 2012

alinak napisał(a)
Moniko - na fotce same wrzosy . wyobraź sobie że te maja ok 8 lat i mają się świetnie

Niesamowite! mam nadzieję że moje też będą tak długowieczne.
mira 08:36, 10 paź 2012

Alinko melduję że paczka doszla , teraz dmuchać i chuchać no i wreszcie móc iśc do ogrodu - może w week
ciplejszych dni życzę - ciut zimowo sie zrobiło

pozdrawiam
Syla 09:51, 10 paź 2012

alinak napisał(a)
Aniu jeszcze masz czas pomyśleć nad tym
Tereniu - pracuje nad tą myślą już od jakiegoś czasu . jednak mam opory , bo ja nie mam tak dopieszczonego ogrodu jak tu się ogląda . ale i tak go kocham . wiem też że dużo osób myśli tu podobnie , więc powiem tak - nie mam się chyba czego wstydzić

Pomogę !!!
Syla 09:54, 10 paź 2012

alinak napisał(a)
Sebek ty nie mądruj - wiesz ile nerwów to kosztowało Anię z Rzeszowa ----ja to widziałam ile dziewczyna się nagimnastykowała

Będę się z Tobą gimnastykować jeśli oczywiście pozwolisz