Urszulla
20:29, 09 paź 2012

Dziękuję Ci za przemile spędzony dzień...nabrałam nowych emocji i energii do prac ogrodowych. Pogoda nam dopisała znakomicie....myślę że zdrowie Ci się polepszyło jak poszwędałyśmy się tyle po ogrodzie jak na jakiejś wycieczce górskiej
. Masz przepiękny trawnik....to na początek, rabaty o różnym nachyleniu i wzniesieniu bardzo mi się podobały.....u mnie płasko, więc u Ciebie zachwyca mnie to czego ja nie będę miała. Ten ogrom roślin u Ciebie mnie zachwycił..też bym je przesadzała bez końca
... ale te jesienne wspaniale się wpisały w krajobraz ogrodu. Chciałabym aby zdjęcia które zrobiłam u Ciebie znalazły swoje miejsce w Twojej wizytówce ogrodu (choć nie jestem fotografem i jakość nie jest znakomita....z czasem najwyżej wymienisz na lepsze).
I jeszcze jedno: mam nadzieję, że ten mój mały nie był wielkim szkodnikiem ogrodowym, za to zrehabilitował się ładnym zdjęciem Twojego pieska,które Ci wysyłam
A to dołączam na pamiątkę spotkania w jesienny dzień

I jeszcze jedno: mam nadzieję, że ten mój mały nie był wielkim szkodnikiem ogrodowym, za to zrehabilitował się ładnym zdjęciem Twojego pieska,które Ci wysyłam

A to dołączam na pamiątkę spotkania w jesienny dzień