Wracam myślami do Twojej rabaty werbenowej-angielskiej. Pewnie mnie zabijesz ale jak uprzątniesz to większe co stwarza Ci problemy wrzuć może ze
2-3 stożki najlepiej bukszpanowe nad którymi ta werbena będzie górowała. Chyba u nikogo nie widziałam takiej dużej jak u Ciebie -reklamę Ci robię i pół O. przyjedzie Twoją werbenę oglądać

I tam gdzie chryzantemy się pokładły puść dalej obrzeżem rozchodnik czerwony aż pod hortensję.Będzie bosko. A samym obrzeżem nad kamieniami może być żółta żurawka????lub bez żurawki, a małe trawki????. No i zostanie ew. zmiana na dole z tym dużym co go chcesz wysadzić

??ale nie mam zdjęć tamtej strony i muszę u Ciebie poszperać na wątku. A wogóle angielka musi mieć trawy i czosnki wśród traw

Co Ty na to???
A wogóle to zdjęcia z Twojego ogrodu wyszły jakieś prześwietlone. Mam z tym fotografowaniem w słońcu także kłopot u siebie. Kilka fotek tylko wyszło naprawdę fajnie.
A na nowej rabacie na dole
może kilka kulek wrzucisz dla odmiany między trawy??? i ten bordowy rozchodnik z rozplenicą wygląda imponująco-podaję link
https://www.ogrodowisko.pl/watek/252-rozchodnik-okazaly-sedum-spectabile
Już nic nie piszę

..bo Ci powymyslałam

......czekam na Twój odzew