Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

Nikita 09:22, 25 maj 2014

Alinko, nie masz swoich fotek... to kilka ode mnie.

Madzenka 09:51, 25 maj 2014

Alnko ale mi żal że nie mogłam się z Wami spotkać... Widać na zdjęciach twoją energie!!! Buziaki!
Krys 12:00, 25 maj 2014

Alinka jesteś super kobitka i bardzo się ciesze,że poznałyśmy się w realu a często zaglądam do Twojego ogrodu, bloga i odgapiam rabaty i chłonę Twoje mądrości
Gabriela 16:41, 25 maj 2014

alinak napisał(a)
Olana to bydlę to niestety nidiformis .....po 10 latach . w 2011 tak wyglądał .jutro ci pstryknę jak wygląda w 2014

Wielkie, bezkształtne Nidiformisy widziałam wiele lat temu w krakowskim ogrodzie botanicznym, na starość brzydną, niestety. Twój jest dużo ładniejszy od tamtych?
Jakaś kawko-herbatka? Róże kwitną, wsiadaj i jedź.
agata19762 22:53, 25 maj 2014

Alinko fajnie było znowu się spotkać w realu........
alinak 23:55, 25 maj 2014

dziewczyny pewno już śpicie a ja dopiero wróciłam z plenerowej imprezki grilowej .....bardzo dziękuję za odwiedziny każdej osobno . jeszcze dzisiaj mam wypieki na twarzy z wrażeń wczorajszego dnia ....

IWONKA ,MAGDA - dziękuję za fotki ..co ja bym bez was zrobiła .

-SEBEK ---fotki telefonem zrobiła , tylko jakichś kodeków do otwarcia plików kompie nie mam ...mus zainstalować ....tylko co ...jak ...przecież ja mam 100 lat ...zaś muszę uważnie fszyyyyystko czytać ..aauuuuuuu- wyć mi siem chce

GABRIELA --- zaraz zaczynam myśleć ...dam sygnał

KRYS ---- i na wzajem ....słodziaczek jesteś i tyle

MARZENKA ---- energii to mam za 100 ---tego komplementu nie neguję ...owszem mam dużo energii .mam i jestem dumna że JESZCZE MAM .. pytanie tylko jak długo ....bo coś nieraz spadek odczuwam taki ,że Niagara to mało ..

ANIA-ART---- Aniu koni to raczej kraść nie będziem ...bój sie boga kobito , co ci po głowie chodzi ....czy to aby nie o rodonki Bogdzi chodzi ?

MARGARETE----Małgosiu spotkanie nader miłe dla mnie że tyle nowych dziewczyn poznałam i ciebie oczywiście . mam tylko lekki niedosyt gawędzenia ..i tylko dlaczego gardło mi wysiadło ....

AGATA ---- dwa razy to zupełnie mało , bo wygadać się to trzeba się spotkać mniejszą grupą ..pozdrawiam ....
alinak 00:00, 26 maj 2014

Czy wy widzicie jakich słodziaków mam w ogrodzie .
jeden kąpieli zażywa drugi zaś plażing sobie urządził ...a właściwie urządziły ..bo to para . jaszczurek mam zatrzęsienie , i mam nadzieję że opuchlaki im smakują .

Alisonek 00:07, 26 maj 2014

alinak napisał(a)
Czy wy widzicie jakich słodziaków mam w ogrodzie .
jeden kąpieli zażywa drugi zaś plażing sobie urządził ...a właściwie urządziły ..bo to para . jaszczurek mam zatrzęsienie , i mam nadzieję że opuchlaki im smakują .

Toż to one żywe są, ale masz lokatorów pożytecznych u siebie!!! smacznego im życzę i niech zjedzą wszystko to co intruzem jest w Twoim pięknym ogrodzie
Kasiek 00:25, 26 maj 2014

Pieknie....Uwielbiam takie zakatki
Kasik 08:49, 26 maj 2014

Pięknie dziękujemy za chwile razem. Super było Cię poznać. Jestem cały czas pozytywnie nakręcona, no ale jak nie być, jak w domu zameldowaliśmy się dopiero wczoraj przed północą. Spotkań nie było końca

Buziaki ślemy