Ładnie się roślinki rozrastają,u mnie jeszcze "przednówek" i kolorów brak...i nie znajduję np.miodunki.
Ale za to rozsadnik u ciebie ogromny też trochę wysiałam i na to wychodzi, że niektóre będę musiała pikować przed świętami bo ostro ze wschodem ruszyły
Jak coś mi ubyło podczas zimy to zakryję dziurę jednorocznymi,nic jeszcze nie widzę - ale podglądam
podglądam...
Bogusiu jednoroczne mają tę zaletę, ze pięknie łatają nam dziury na rabatach i jest ok
Ładnie się roślinki rozrastają,u mnie jeszcze "przednówek" i kolorów brak...i nie znajduję np.miodunki.
Ale za to rozsadnik u ciebie ogromny też trochę wysiałam i na to wychodzi, że niektóre będę musiała pikować przed świętami bo ostro ze wschodem ruszyły
Jak coś mi ubyło podczas zimy to zakryję dziurę jednorocznymi,nic jeszcze nie widzę - ale podglądam
podglądam...
Bogusiu jednoroczne mają tę zaletę, ze pięknie łatają nam dziury na rabatach i jest ok
Siałaś Aniu Floks gwiazdzisty -ma być niska płożąca roślinka.U nas sztorm,wieje tak mocno,że nie można przejść i sypie piaskiem po szybach.
podglądam...
Siałaś Aniu Floks gwiazdzisty -ma być niska płożąca roślinka.U nas sztorm,wieje tak mocno,że nie można przejść i sypie piaskiem po szybach.
Nie znam tej roślinki Bogusiu u nas też okropnie wiało, poszłam tylko obejrzeć co kwitnie, pookrywałam co wiatr zerwał i do domu, dlatego mogłam dłużej posiedzieć przy kompie
A u mnie wieje okrutnie.. Nawet sprawdzałam, czy wszystko na balkonie zabezpieczone. Ma padać jutro, to nawet dobrze, bo sucho i wiatr jeszcze wywiewa reszte wilgoci z gleby.
Spokojnej nocy
Ania, u ciebie naprawdę jest nieźle, tyle roślin już kwitnie i ciągle coś nowego wyłazi
U mnie też wiciokrzew ruszył i rozchodniki, ale te jakoś co roku świetnie sobie dają radę; jedyny konkretny akcent wiosny to kwitnąca forsycja chociaż generalnie wszędzie jakieś pączki; bez, tawułki, berberysy, ostróżki, tulipanowiec, piwonie, niestety w powijakach