Bardzo lubię jarzębinę Kojarzy mi się z dzieciństwem i wakacjami spędzanymi u Babci... Zawsze robiłyśmy naszyjniki i bransoletki Jeszcze chyba była biała... Nie pamiętam dokładnie
Smagliczka ma bardzo podobne kwiatuszki do mojego ubiorka który już niestety dawno przekwitł
Pozdrawiam
Asiu wspomnienia z nadziewania jarzębinowych korali to mają chyba wszystkie dziewczynki, nie wiem jak jest teraz, gdzie jest duża dostępność plastikowych ozdób, ale te wspomnienia są na całe życie
Ubiorek wiecznie zielony jest roślinką wieloletnią i jest biały, a smagliczka jednoroczna i występuje w kilku kolorkach
Asiu wertowałam Twój wątek i widziałam te fotki z maja ubiorek jak sama nazwa wskazuje jest śliczny, ale mój nie przebarwia się, może to jakaś jego inna odmiana, a może to zależy od gleby, czy miejsca, w którym rośnie ważne jest jest, ze pięknie zdobi wiosną ogrody i jest niekłopotliwy Wiele kwiatów ma podobną strukturę i trudno jest je klasyfikować Pozdrawiam Asiu
Aniu,chyba za dużo gadałyśmy,a za mało zrobiłysmy zdjęć.To pewnie dlatego,że pierwszy raz i było tyle tematów do rozmów.Miałam zrobic zdjęcie tego pieknego berberysa i też zapomniałam.
To nic Gosiu, rozmów nigdy za wiele tematów było sto i więcej zabawę w fotki na pewno powtórzymy