Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

babka 23:26, 21 lip 2015

Olka, wstawiłąm u siebie fotkę "gryzonia" który zjada mi róże, potrafisz coś o nim powiedzieć ??

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4924-moja-walka-z-wiatrakami-czyli-kamieniolom-troche-z-przypadku?page=186

Widzę, że u Ciebie hortensje szleją. Wiesz że to chyba moje najulubieńsze rośliny ? no zaraz po tulipanach A może mam za mało roślin by mieć w ogóle pojęcie
kosolka 08:46, 22 lip 2015

Viola napisał(a)
Ola, jakie ładne już u Ciebie hortensje bukietowe Moje limelight już też mają pączki, ale do kwitnienia jeszcze chyba daleko. One chyba ostatnie w kolejce? Polar Bear i Vanilki chyba szybsze?

No u mnie ostatnie w kolejce. A stanowisko takie samo. Buziaki poranne
kosolka 08:49, 22 lip 2015

babka napisał(a)
Olka, wstawiłąm u siebie fotkę "gryzonia" który zjada mi róże, potrafisz coś o nim powiedzieć ??

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4924-moja-walka-z-wiatrakami-czyli-kamieniolom-troche-z-przypadku?page=186

Widzę, że u Ciebie hortensje szleją. Wiesz że to chyba moje najulubieńsze rośliny ? no zaraz po tulipanach A może mam za mało roślin by mieć w ogóle pojęcie

Byłam.
Też strasznie je lubię. Ale na tym samym poziomie lubienia mam jeszcze sporo innych roślin Chciałabym mieć w przyszłości jeszcze Anabellki i może jakieś inne drzewiaste..
Karol99 09:50, 22 lip 2015

kosolka napisał(a)
Polar Bear

Ale masz dorodne te hortensje, super sa.
agatanowa 12:28, 22 lip 2015

Ola, ja do Ciebie w interesie: zdaje się, że Ty miałaś jakąś chorobę na róży, zdjęcie wstawiałaś? Tak, czy coś pokręciłąm? Jesli tak, proszę odswież sprawę, bo mi cholerstwo się jakieś przyplątało i nie wiem wciąż, co to, pomimo przeszukania netu

a jak nie wiem,co, to nie wiem i jak
zwalczyć
kosolka 19:54, 22 lip 2015

Karol99 napisał(a)

Ale masz dorodne te hortensje, super sa.

Karol, a wiesz jakie one są malutkie?? Ale cieszę się że przeżyły atak nornic!
kosolka 20:05, 22 lip 2015

agatanowa napisał(a)
Ola, ja do Ciebie w interesie: zdaje się, że Ty miałaś jakąś chorobę na róży, zdjęcie wstawiałaś? Tak, czy coś pokręciłąm? Jesli tak, proszę odswież sprawę, bo mi cholerstwo się jakieś przyplątało i nie wiem wciąż, co to, pomimo przeszukania netu

a jak nie wiem,co, to nie wiem i jak
zwalczyć

Agatko, moje ostatnio miały tylko mączniaka (Chopiny), a na początku sezonu płakałam nad różami, ale to był skutek niewłaściwego zastosowania oprysku.. Może tamto masz na myśli, a może pokręciłaś Sorki, ale nie pomogę.. A co jest Twoim?
kosolka 20:07, 22 lip 2015

Kupiłam dziś pierwsze lilie. Jedną różową i dwie białe z bladróżowym środkiem. NN, z targu Ale pachną cudnie
kosolka 20:10, 22 lip 2015

Apricot Nectar szaleje sobie nadal. Nie ogarniam jej podpinania

Pashmina mnie wykończy Teraz zakwitła tak:
kosolka 20:19, 22 lip 2015

Zakwitł pierwszy mieczyk w donicy. Te seledynowe lubię najbardziej! I vanilki.

Eden Rose. Trochę przypalona,ale nie ona jedna.. Ma kilka kolejnych pączków!