Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy » Edycja postu

Lawendowy zawrót głowy

bleebla 19:00, 16 paź 2014

jestem za stożkiem przy drzwiach
lojalna_ 19:01, 16 paź 2014

Jagodaa napisał(a)
Podobno posadzone, ale co tam .

Dałabym stożek przy schodach, tak jak u Filipa na rysunku, jakoś to bardziej gra. Na pewno nie razem z kulką na pniu.

Sosen nie dawałabym tu wcale, zagmatwa to obraz, one są jak dla mnie za mocne w nieregularnej formie. Wolałabym dodać trzy kulki zamiast nich.

Zawsze mozna przesadzic dzieki za głos

Postawiłam tam ten stozek i jakos mi zupełnie nie grał pojecia nie mam dlaczego ....moze całosc bryły domu wejscia nie wiem....

Sosenki zostały ... Tez tak zrobiłam włozyłam tam kulki bukszpanowe było za duzo za pełno i wszystko w podobnej wiekosci, choinki rosna bardzo bardzo wolno ......

Jeszcze sie zastanawiam ..... Jutro zdecyduje jaki zostaje układ i jutro trawki, niestety mam ich za mało na moje potrzeby
lojalna_ 19:06, 16 paź 2014

bleebla napisał(a)
jestem za stożkiem przy drzwiach

Kurcze no musze to jutro jeszcze raz przeanalizowac tylko ten stozek nie jest taki duzy i nie urosnie szybko, schowałby sie za tymi kulami .... Przekonuje sama siebie hihi
lojalna_ 19:07, 16 paź 2014

Malgosik napisał(a)
Mi znowu bardziej odpowiada kulka na pniu przy schodach, bo miałaby jasne tło, akurat na środku
a ona już do góry nie urośnie

natomiast po drugiej stronie wygląda mi że będzie na krawędzi drewna i ściany, a tam byłoby właśnie fajne miejsce na stożek z cisa

jakkolwiek będzie, to potraktowałabym rabatkę jako całość i tak rorzuciła kulki, żeby nie było podziału na 2 strony - ta przy kulce na pniu i ta przy stożku

Starałam sie z tego zrobic całosc

Jessu czuje strsa hihi

Dzieki dzieki
jazzy 19:08, 16 paź 2014

Obiecałam to pokazuje, mimo że już po ptokach

1 - buxy oczywiście bo głównie o ich rozmieszczenie mi chodziło Resztę chyba łatwo rozpoznać
tych małych sosenek nie naniosłam, bo nie mam pomysła i nie wiem jakie one duże urosną
Bużka
malgorzata_s... 19:12, 16 paź 2014

Ależ tutaj się dzieje Doradców masz sporo i już posadzone więc nie ma co wtykać nosa Kibicuję i buziaki zostawiam
ewakatowice 19:15, 16 paź 2014

no własnie, Jolcia ile ludzi tyle pomysłów
lojalna_ 19:16, 16 paź 2014

jazzy napisał(a)
Obiecałam to pokazuje, mimo że już po ptokach

1 - buxy oczywiście bo głównie o ich rozmieszczenie mi chodziło Resztę chyba łatwo rozpoznać
tych małych sosenek nie naniosłam, bo nie mam pomysła i nie wiem jakie one duże urosną
Bużka

Cudny pomysł zobacze jeszcze jutro kazdy plan zalezy od jakosci i mozliwosci roslin te piec kulek pieknie wyglada ale w mojej rabacie by sie nie zmiesciły Zdolniacha jestes
lojalna_ 19:18, 16 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ależ tutaj się dzieje Doradców masz sporo i już posadzone więc nie ma co wtykać nosa Kibicuję i buziaki zostawiam

Buziolki
lojalna_ 19:21, 16 paź 2014

ewakatowice napisał(a)
no własnie, Jolcia ile ludzi tyle pomysłów

Wesoło jest to njwazniejsze