Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy » Edycja postu

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 16:39, 05 cze 2017

malkul napisał(a)
jak powojniki?

Gosiu ok trzymają się ) wiesz chciałam kupic Twoja rozowa krolewne ale trafiłam na bardzo podobna inna odmiane jak kupie to się pochwale ))
lojalna_ 16:46, 05 cze 2017

Zaległosci mam mnóstwo u Was i u siebie .... mam nadzieje ze w najbliższym czasie nadrobię

Czosnki już prawie przekwitły
nie znam przyczyny ale małe paczki piwonii zaczęły mi malec tak jakby zasychały u mnie jeszcze bratki w donicach ciemierniki na rabatach hihi

17:07, 05 cze 2017
lojalna_ napisał(a)

przypomniał mi sie spacz naszej kolezanki buhahaha ....ten jegomośc chyba ci nie sapie w ramie jeszcze ?

PS. wstawiłam obwąchane róże...żeby ci sie utrwaliły ...bo chodzę i niucham .....normalnie jestem uzależniona
Milka 17:50, 05 cze 2017

Zaglądam, co w nowoczesnych ogrodach, bo u nas najwięcej chwastów..ino, jak mawiała teściowa
Pozdrawiam Jolu i zdrówka życzę
Nett 18:05, 05 cze 2017

Jolu narzekasz, a jak zdjęcia pokazujesz, to oglądam z otwartą buzią, bo pięknie jest.
lojalna_ 18:56, 05 cze 2017

Justys ale mojej wpadki nic nie przebije ))

Mileczko chwastow po pachy nie wszystko jeszcze umarło hihihi ))

Anetko ależ ja tylko zdaje relacje co zdechLO a co ma w planach zdechnac a czego bym już nie kupiła )) buziak
MirellaB 19:09, 05 cze 2017

Jolu ja bratki i stokrotki wymieniłam w zeszłym tygodniu, ale żal mi ich było, bo bratki bardzo ładne były. Nie wywaliłam tylko oddałam znajomemu

U mnie zaległości nie masz - nic nowego się nie dzieje
Kindzia 19:33, 05 cze 2017

Piwoniowe pączki zasychają u młodych, tak jest, nie daję rady jeszcze wszystkich wykwiecić. U mnie też tak jest.

Nie ochrzaniam Cię, że byłaś tak blisko i...nie było nas w niedzielę, balowaliśmy u Małgosi.
inka74 19:49, 05 cze 2017

Jolu ogród się odbuduje a u ciebie i tak jest cudnie. Przytulam, są takie momenty w życiu że jest ogólnie gorzej. Wszystko jest nie tak. Ja akurat siedzę na SORze i czekam...
lojalna_ 20:05, 05 cze 2017

Mirelko szkoda mi ich bo takie fajne a i tak pomysłu na donice nie mam . Kochana jesteś )

Kasiu o to jakby nie patrzeć dobra wiadomość skoro taka kolej u nich niedokwitnac jak młode . Lej wody do wanny hihi )

Iwonko to trzymam kciuki zawsze nas coś dopadnie. Wykulkowalam właśnie moja główna rabate. Hm wyglada jak hasie wolałabym myśleć ze się odbuduje z uwagi na finanse bo najchętniej bym ją przekopala