Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy » Edycja postu

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 18:09, 24 wrz 2014

ewakatowice napisał(a)
to Jalcia co Ty tak szlejesz z zakupami ?

Zakupy a nic nie widac to wszystko wyglada jak jeden wielki drobiazg a kasa topnieje .... Ewciu kochana przeciez u mnie pusto jak na pustyni czas nadszedł
ewakatowice 18:19, 24 wrz 2014

Jolcia a czemu TY nie siądziesz i nie rozplanujesz?
Cel trzeba wytyczy
gierczusia 18:40, 24 wrz 2014

No właśnie........Ewka dobrze mówi..jeśli jest tak jak piszesz i ńie jesteś sama w stanie tego wymóżdżyc , to popatrz na ogrody , które Ci odpowiadają i odwal nasadzenia...może jak już zaczniesz to Ci się wyklaruje, a jak nie to i tak będzie Ci sie podobało, bo będzie na wzór Twego ideału...no nie wiemmmmm.....

Ale zakupy fajne

Ps. Syndrom przerażenia też znam

Będzie dobrze zobaczysz .. A poza tym..zawsze można zrobić przemarsz z jednej flanki na drugą.. Wszak mamy całą wieczność

Buziole
lojalna_ 18:41, 24 wrz 2014

ewakatowice napisał(a)
Jolcia a czemu TY nie siądziesz i nie rozplanujesz?
Cel trzeba wytyczy

Ewcia to wszystko przez te mankamenty na placu moim ... I brak talentu do tego ;( wyobrazni i brak wiedzy co jak duze urosnie i rozrosnie sie , brak czasu punkt najwazniejszy

Ewcia a cos zle jest? To mow mi tutaj zaraz
lojalna_ 18:43, 24 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
No właśnie........Ewka dobrze mówi..jeśli jest tak jak piszesz i ńie jesteś sama w stanie tego wymóżdżyc , to popatrz na ogrody , które Ci odpowiadają i odwal nasadzenia...może jak już zaczniesz to Ci się wyklaruje, a jak nie to i tak będzie Ci sie podobało, bo będzie na wzór Twego ideału...no nie wiemmmmm.....

Ale zakupy fajne

Ps. Syndrom przerażenia też znam

Będzie dobrze zobaczysz .. A poza tym..zawsze można zrobić przemarsz z jednej flanki na drugą.. Wszak mamy całą wieczność

Buziole

Taki własnie styl obrałam jak piszesz dobrze prawisz kobitko
lojalna_ 18:44, 24 wrz 2014

Cały czas siedze w ogrodach naogladałam sie ale to nie jest to samo karka papieru, fotografia a zywe drzewo ja to robie pierwszy raz ... Dodaje mi otuchy fakt ze nie tylko ja tak mam wiec dam rade innego wyjscia nie ma
lojalna_ 18:58, 24 wrz 2014

Ewcia a cel i plan tego ogrodzenia i tych nasadzen jest nie kupuje nic innego tylko trzymam sie panu
ewakatowice 18:59, 24 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Ewcia a cel i plan tego ogrodzenia i tych nasadzen jest nie kupuje nic innego tylko trzymam sie panu

mnie to się podoba
jazzy 19:18, 24 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)

No to narysuj ten plan i pokaż w końcu noooo
lojalna_ 19:39, 24 wrz 2014

Ogólny zarys nie jest tajemnicą juz tutaj to omawiałam

Od lewej stary swietk , 11 tuji szmaragd, 13 choin kanadyjskich, 3 swierki serbskie konczą przylegaja do sciany drugiego płotu.

Przed tujami miskanty i hortki L, przed choinami - żółte berberysy ( 5 ) , 3 buki, 3 trawy red baron, przed swierkami choiny Jeddeloh ( jeszcze nie kupiłam)

Planuje jeszcze jakąś łezke z zwirkiem gdzie beda bukszpany ale to juz wiosna.