Trochę cię tu jeszcze Ewo pochwalę
Ewa jest świetna w wyprowadzaniu hortensji bukietowych na pniu, zobaczcie jakie mocne są te pnie i gałęzie, jeszcze takich nie widziałam
No to tak z grubsza, bo w szczegółach to jeszcze wiele ogrodowych piękności Ewa mi pokazała, tak pomiędzy łykiem kawy a kolejną falą ulewnego deszczu, ale pod takim daszkiem tarasowym to i zimą można siedzieć
Od zeszłego lata sporo zmian ogrodowych, wszystko na plus! W takim ogrodzie, musi się fantastycznie wypoczywać, także dość już tej wody z nieba, chcemy słoneczko!
Japonia???
Świetne ujęcie, to drzewko z kratką i lekko pogodowym dachem w tle
Eternal zjawiskowy, naoglądam się pięknych ogrodów i później wszystko by się chciało u siebie widzieć
Lilak ładny, jak wysoko szczepiony? Mam nadzieję, że zapach Cię nie zawiedzie. Czytam, że Tar też potwierdza, że pachnie
Czy lampa na tarasie widoczna na jednym ze zdjęć to oświetlenie, czy jakaś inna funkcja?
Oj Ewcia tych hortensji ogrodowych to zazdraszam. Jakież one piękne wszystkie. I takie kolorowe. A te liście takie ciemnozielone grube. Bardzo, bardzo mi się podobają. Może kiedyś i mi uda się jakąś udomowić i dopasować warunki bo zawsze mi przemarzają i nie kwitną.
Buczek fajnie ponapinany pasuje do tej chińskiej altany mega.
Weź mi przypomnij co to za drzewko limonkowo obrzeżne. Jakiś dereń?