Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... » Edycja postu

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

jazzy 19:34, 26 lip 2016

mateuszmichn napisał(a)
Muszę Ci powiedzieć, że piękna masz tą stipę i werbene.
U mnie mało kolorów w tym roku
Muszę przyznać, że jestem oczarowana fioletami w ogrodzie. Właściwie będę chciała się ograniczyć w swoim ogrodzie tylko do fioletu i bieli Muszę chyba spojrzeć na ogród świeżym okiem i wziąć się do roboty
jazzy 19:36, 26 lip 2016

Milka napisał(a)

Fantastycznie ja swoją pilnuję, werbenę, bo inaczej nic bym innego nie miała, ale pomysł na to połączenie, bardzo fajny
Ja werbenę też przypilnuję w tym roku
Dla Ciebie moje bzyki Uwielbiam te bzykające grubaski

Sebek 20:25, 26 lip 2016

jazzy napisał(a)
Muszę przyznać, że jestem oczarowana fioletami w ogrodzie. Właściwie będę chciała się ograniczyć w swoim ogrodzie tylko do fioletu i bieli Muszę chyba spojrzeć na ogród świeżym okiem i wziąć się do roboty

Nooo - może być fajnie
gierczusia 22:36, 26 lip 2016

Jazzy napisała
Ela, wielkie dzięki za przesłuchanie przyjaciółki w sprawie Bambo To bardzo cenne informacje. Tylko czy aby to o fargesiach mowa? Bo takiej wysokości kępowe chyba nie osiągają

Niestety nie mam pojęcia jaki gatunek ona kupiła...i co najważniejsze..ona też go nie ma obiecała poszukać , ale jest po przeprowadzce, wiec wiesz..ciężki temat..bo musi znaleźć fakturę
W każdym razie...mam nawet fotki , jak chcesz to melduj
Buziole
jazzy 22:58, 26 lip 2016

Sebek napisał(a)

Nooo - może być fajnie
Nooo
jazzy 22:59, 26 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Niestety nie mam pojęcia jaki gatunek ona kupiła...i co najważniejsze..ona też go nie ma obiecała poszukać , ale jest po przeprowadzce, wiec wiesz..ciężki temat..bo musi znaleźć fakturę
W każdym razie...mam nawet fotki , jak chcesz to melduj
Buziole
A pewnie, że chcę!
szi 18:20, 27 lip 2016

hej,
jak tam Twoje kulki bukszpanowe, cięłaś je już? Moje długo się nie ruszały wcale a wcale, ale teraz oszalały. Czytałam że w sierpniu trzeba je przyciąć, boje się tego mojego pierwszego cięcia i efektu końcowego bo nie mam praktyki żadnej w tym temacie.
U mnie teraz tak, nadal brak kamyków ale własnoręcznie posiane stipy właśnie zakwitły

jeśli fotka przeszkadza krzycz to usunę

iwka 19:37, 27 lip 2016

Sylwia, bardzo ładnie to wygląda kilka dni temu myślałam o tobie jak rozpracowywałam ściany betonowe zniknęłaś nam

cięcia nie bój się

Sorki Marta za prywatę
jazzy 23:15, 27 lip 2016

Sylwia, fajnie, że wpadłaś Ja buksy cięłam już z miesiąc temu Tnij śmiało ! Jeśli się boisz, to łatwiej ciąć mniejszymi nożyczkami, wtedy masz większą kontrolę nad tym ile ciachasz. Fotki nie usuwaj. Skoro nie masz już swojego wątku możesz u mnie zdawać relacje z prac

Iwona, no problemo
szi 23:25, 27 lip 2016

No to muszę kupić sprzęt i do dzieła. A to ostatnie cięcie w tym roku czy jeszcze jedno będzie? Napisz jeszcze czym karmisz swoje i czy dostają jakiś oprysk.