gardney
09:28, 26 sie 2014

Witam jak w temacie załączam zdjęcia niedźwiedzie futro które rozrosło się w duże poduchy (mają 3 lata) takie około 20 cm średnicy, z jedne j można zrobić kilkanaście sadzonek ja kupłam takie małe fifki miały ze 3 cm średnicy wtedy. Wyślę całe dwie poduchy.
Mogę dać trochę pachysandry - ile to do uzgodnienia
Mam duże ilości żółtej trzmieliny, z 2 sztuki mogę ująć z kępek jasno zielono białej i zielono białej
Również mogę dać 5 sztuk żurawek takich jak na zdjęciu żurawka NN nie mam pojęcia co to za odmiana pisało w szkółce "Żurawka"
żurawki są duże rozrośnięte i będzie się je na pewno każdą dało dzielić na co najmniej 3-4 sztuki.
Mogę oddać kilka malutkich sadzonek cisa takich 8-10 cm.
Również kilka kępek floksów to chyba są floksy ?
Spójrzcie na zdjęcie - kwitną na fioletowo
Na deserek szczypiorek no nie wiem da się to dzielić? Jeśli tak to dam jako gratis jednej osobie
Chętnie przyjmę żurawki kassandrę albo marmalade, lub żółte, które nadają się na słońce ( nie citronellę) interesuje mnie aby dostać około 5 sadzonek tej samej odmiany co najmniej
Poza tym jak w temacie - interesują mnie duże ilośi tojeści rozesłanej aurea, carexy ale wytrzymałe na mróz, mogą być małe kępki hakonechloa
Trzmielina żółta jest tu bardzo dużo sztuk
Pachy pachy
Futerko
szczypior
Żurawka
cis
Chyba floks szydlasty
Trzmieliny
Za widoczne na zdjęciach chwasty przepraszam - ogród w trakcie budowy, przebudowy i ogarniania
Mogę dać trochę pachysandry - ile to do uzgodnienia
Mam duże ilości żółtej trzmieliny, z 2 sztuki mogę ująć z kępek jasno zielono białej i zielono białej
Również mogę dać 5 sztuk żurawek takich jak na zdjęciu żurawka NN nie mam pojęcia co to za odmiana pisało w szkółce "Żurawka"

Mogę oddać kilka malutkich sadzonek cisa takich 8-10 cm.
Również kilka kępek floksów to chyba są floksy ?

Na deserek szczypiorek no nie wiem da się to dzielić? Jeśli tak to dam jako gratis jednej osobie
Chętnie przyjmę żurawki kassandrę albo marmalade, lub żółte, które nadają się na słońce ( nie citronellę) interesuje mnie aby dostać około 5 sadzonek tej samej odmiany co najmniej
Poza tym jak w temacie - interesują mnie duże ilośi tojeści rozesłanej aurea, carexy ale wytrzymałe na mróz, mogą być małe kępki hakonechloa
Trzmielina żółta jest tu bardzo dużo sztuk

Pachy pachy

Futerko

szczypior

Żurawka

cis

Chyba floks szydlasty

Trzmieliny

Za widoczne na zdjęciach chwasty przepraszam - ogród w trakcie budowy, przebudowy i ogarniania