Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 21:18, 04 paź 2014

eda napisał(a)
Ewcia a nie chciałaś porobić trochę zawijasów ? prościutkie też ładne ale trochę warjacji może ? hmmmm zobacz wygibasy może nie takie efektowne ale pomyśl ....wpisałam w wyszukiwarkę kształty owalne rabat obrazy i fajne ....pooglądaj

No ja to wszystko w kąt prosty bym robiła akurat Dom kostka, taras jeden prostokąt, drugi kwadrat, wejście do domu też na prosto i chodnik kąty proste i już tak lecę wszystko.
Już mam trochę rabat zrobionych tylko jakby nie umiem ich pokazać jak trzeba bo jakość zdjęć zabija wrażliwszych
Siądę któregoś dnia zrobię plan całej działki będzie widać jaki jest zamysł może wtedy
Ewkakonewka 21:22, 04 paź 2014

jazzy napisał(a)
Ale ładnie u Ciebie kanciki, rabatki, trawniczek...kurcze fajowo Ci!
A ja zamiast swojego ogrodu, misia muszę pokazywać...

Myślisz, hm przynajmniej nie musisz nic poprawiać hihihi
A misia i tak łatwiej pokazać Lecę oglądać tego misia bo żwir jest widziałam na własne oczy
eda 21:40, 04 paź 2014

Oki popatrzę sobie rób zdjęcia i wcale się nie przejmuj jakie wyjdą jak będziesz częściej pstrykać to samo się oko wyrobi ja też kasuje ciągle brat to się ze mnie nabija mówi - siostra jakość a nie ilość o Buziole
Ewkakonewka 22:00, 04 paź 2014

No to jeszcze milion prób przede mną i będzie ok hihi
A zobacz różankę mam też tak zrobioną w kąty proste, jeszcze obwódki biedne bo rosną miesiąc dopiero i żurawek mi brakuje, ale nieosiągalne takie same są, chyba muszę czekać, aż się rozrosną i rozsadzić

I jej ciąg dalszy z drugiej strony. Chryzantemy jeszcze chwilowo tam są, potem idą do sąsiadki a i tak je słabo widać i żurawek brakuje połowę, ale nieosiągalne takie same są, chyba muszę czekać, aż się rozrosną i rozsadzić
ale linie proste widać

Ewkakonewka 22:07, 04 paź 2014

Koniec wycieczki
lojalna_ 22:13, 04 paź 2014

jazzy napisał(a)
Ale ładnie u Ciebie kanciki, rabatki, trawniczek...kurcze fajowo Ci!
A ja zamiast swojego ogrodu, misia muszę pokazywać...

Nie no taras masz sliczny, robotnicy na medal i jeszcze bambusy piekne planujesz a misio rewelka ogrodowiskowa
eda 22:13, 04 paź 2014

No nie powiem ładnie kwadratowo też ma swój urok pięknie pokazałaś co ty chcesz od swoich fotek więcej więcej dawaj już nie będe smucić o owalach beee kwadraciki miodzio żurawki na wiosnę napewno się wezmą
lojalna_ 22:14, 04 paź 2014

A u Ciebie podoba mi sie fessst
Ewkakonewka 22:22, 04 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Nie no taras masz sliczny, robotnicy na medal i jeszcze bambusy piekne planujesz a misio rewelka ogrodowiskowa

To do Jazzy było
Ewkakonewka 22:24, 04 paź 2014

eda napisał(a)
No nie powiem ładnie kwadratowo też ma swój urok pięknie pokazałaś co ty chcesz od swoich fotek więcej więcej dawaj już nie będe smucić o owalach beee kwadraciki miodzio żurawki na wiosnę napewno się wezmą

Jakie smuć mów do mnie Kobieto, każda uwaga na wagę złota, a ja dłuuugo myślałam jak chcę i doszłam do tego, że chcę prosto, ale gęsto w środku