Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

eda 23:15, 18 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Ok czyli będzie po naszej myśli mig mig mi się podoba hahaha
M. nie krzyczy tylko ... dba, a Twój też dba tylko jakby wirtualnie tulam

tulenie przyda się smutno mi beee Chyba już braki odczuwam a byłam taka dzielna hi hi
Ewkakonewka 23:19, 18 paź 2014

eda napisał(a)

tulenie przyda się smutno mi beee Chyba już braki odczuwam a byłam taka dzielna hi hi

Dalej jesteś dzielna A długo to wygnanie jeszcze musi być?
eda 23:35, 18 paź 2014

Jeszcze dwa albo trzy tygodnie także przeżyję jakoś hę lepiej żeby pogoda była to jest co robić Ogrodowo w domu nie luuuubię
monteverde 23:40, 18 paź 2014

Wpadłam z rewizytą, ale kwiatków nie ma dobrze że chociaż ładne cisy obejrzałam i podjazd żwirowy pozdrówka
Ewkakonewka 00:13, 19 paź 2014

eda napisał(a)
Jeszcze dwa albo trzy tygodnie także przeżyję jakoś hę lepiej żeby pogoda była to jest co robić Ogrodowo w domu nie luuuubię

Jakoś Cię tu zabawimy przez ten czas spoko minie myk myk A jak u Ciebie obrobione to co jeszcze będziesz działać?
Ewkakonewka 00:16, 19 paź 2014

monteverde napisał(a)
Wpadłam z rewizytą, ale kwiatków nie ma dobrze że chociaż ładne cisy obejrzałam i podjazd żwirowy pozdrówka

Noo tyle co u Ciebie nie ma , jeszcze , ale przecież to co jest to pokazane, tylko gdzieś cisy zasłoniły widzę hihihi
Madzenka 10:25, 19 paź 2014

Jak to deszczu u Ciebie nie było? U mnie cztery dni padało a nawet lalo!!! A dzisiaj cudowne słońce! Aż oczy bolą
Ewkakonewka 11:06, 19 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jak to deszczu u Ciebie nie było? U mnie cztery dni padało a nawet lalo!!! A dzisiaj cudowne słońce! Aż oczy bolą

No i wszystko u Ciebie wypadało hehehe U mnie słońce dzisiaj też takie mocne, w sumie to fajnie nawet
eda 20:06, 19 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Jakoś Cię tu zabawimy przez ten czas spoko minie myk myk A jak u Ciebie obrobione to co jeszcze będziesz działać?

To się cieszę ogromnie u mnie to już grabienie liści i takie tam chopsanie jak coś się rozrosło nic wielkiego ale chce mi się z domu i byle co podziubać ha ha
Ewkakonewka 20:11, 19 paź 2014

Iwk4 napisał(a)
Ewa, mogłabyś w wolnej chwili zrobić kilka ujęć twego parkigu i wjazdu żwirowego.? Daj wtedy znać

Oto i żwir w całej odsłonie. Podjazd jest szeroki tak, że mogą być zaparkowane samochody wzdłuż i da się swobodnie obok przejechać. Parking natomiast jest na dwa samochody i motocykl, szeroko jest. Dużo tej powierzchni, chociaż na żywo nie odczuwa się tego tak, a miejsce nas nie ograniczało, u nas duży ruch dzień w dzień koło domu, musiało być szeroko i wygodnie, żeby nikt nie biegał co chwila i się nie przestawiał. Drewno chwilowo tam leży zanim trafi na właściwe miejsce, nie widzimy go