Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały zakątek :D

Mój mały zakątek :D

Kuba 07:59, 06 lip 2015

Wreszcie do Ciebie dotarłam widzę że masz świetną rękę i doBRE oko do formowania roślin a to rzadka umiejętność
pozdrawiam
mateuszmichn 12:07, 06 lip 2015

Kuba napisał(a)
Wreszcie do Ciebie dotarłam widzę że masz świetną rękę i doBRE oko do formowania roślin a to rzadka umiejętność
pozdrawiam

fajnie ze sie podoba, chociaż bukszpan potrzebuje troche czasu bo ma trochę dziurek. Mam nadzieję, że się zagęści.
noemi 12:27, 06 lip 2015

Cześć ,
rano zajrzałam do Ciebie, w sprawie roślin wrócę pooglądać , na razie widzę , że formowanie wychodzi Ci rewelacyjnie

… ale chciałam obronić krasnala , ja bym go jedynie przemalowała na jeden kolor …poparz tu jak fajnie wyglądają w takiej kolorystyce

http://projektowanieizakadanieogrodw.blogspot.com/2012/06/krasnale-ogrodowe-kicz-czy-uroczy.html

mateuszmichn 17:02, 06 lip 2015

noemi napisał(a)
Cześć ,
rano zajrzałam do Ciebie, w sprawie roślin wrócę pooglądać , na razie widzę , że formowanie wychodzi Ci rewelacyjnie

… ale chciałam obronić krasnala , ja bym go jedynie przemalowała na jeden kolor …poparz tu jak fajnie wyglądają w takiej kolorystyce

http://projektowanieizakadanieogrodw.blogspot.com/2012/06/krasnale-ogrodowe-kicz-czy-uroczy.html

Witam.
Dzieki za odwiedziny i cieszę się że podobają się krzewy i krasnale.
Zachęcam do odwiedzin.
Kuba 17:15, 06 lip 2015

Madzia dobrze pisze jednokolorowy krasnal wygląda bardzo elegancko, może być prawdziwą ozdobą ogrodu i nikt nie posądzi właściciela o tandetę
mateuszmichn 17:32, 06 lip 2015

Kuba napisał(a)
Madzia dobrze pisze jednokolorowy krasnal wygląda bardzo elegancko, może być prawdziwą ozdobą ogrodu i nikt nie posądzi właściciela o tandetę

Hmmm pomyślę co z tym zrobić. Myślę że nie będzie tandetnie
Kuba 18:05, 06 lip 2015

mateuszmichn napisał(a)

Myślę że nie będzie tandetnie

tego jestem pewna
mateuszmichn 18:22, 06 lip 2015

Kuba napisał(a)

tego jestem pewna

Ale to za jakiś czas bo muszę pomyśleć nad farba lub farbami
deszczowymaj 18:43, 06 lip 2015

Ja tam niewiem ...co Wy widzicie w tych krasnalach ?
Wiem,że o gustach się nie dyskutuje... ale pozwole sobie wyrazić swoją opinię..
pomalowany na jeden kolor, czy też nie.. i tak wieje tandetą (a co najważniejsze wcale nie pasuje do tego ogrodu)a przecież jest tyle innych pięknych ozdób i to wiele bardziej gustownych.A tym bardziej pasujących do tak cudnych bonsai To tyle....
mateuszmichn 19:03, 06 lip 2015

deszczowymaj napisał(a)
Ja tam niewiem ...co Wy widzicie w tych krasnalach ?
Wiem,że o gustach się nie dyskutuje... ale pozwole sobie wyrazić swoją opinię..
pomalowany na jeden kolor, czy też nie.. i tak wieje tandetą (a co najważniejsze wcale nie pasuje do tego ogrodu)a przecież jest tyle innych pięknych ozdób i to wiele bardziej gustownych.A tym bardziej pasujących do tak cudnych bonsai To tyle....

Dzięki za opinie. Każda z nich ma dla mnie znaczenie. Ale ostatnie słowo i tak należy do mnie
Czy ja wiem czy coś w tym ogrodzie do siebie pasuje? Raczej jest w nim dużo chaosu i nieładu. Przystrzyżone krzewy, stół i krzesła raczej w nowoczesnej formie( stał i szkło) konkurują z spontanicznie posadzonymi aksamitkami i sloneczniczkami. Wiem trochę u mnie mało konsekwencji. Jednak mam zamiar każdego roku zmienić jakąś jego część.
Jeśli Chodzi o tego krasnala to po prostu chciałbym żeby był właśnie może nie za bardzo pasujacym elementem ale dodającym koloru i humoru.